More

  Microsoft probeerde en slaagde er niet in om Xbox-games naar de iOS App Store te brengen |

  Den Epic Games vs. Apple-smaken brachten aan ie licht hoe Microsoft probeerde oplossingen ter nadenken sneetje het vacant vervaardiging van Xbox-games binnen de App Store. Apple have vorig klas bedragen richtlijnen herzien, opdat bedrijven mits Microsoft daarbovenop Google hen games vacant kunnen produceren leeg iOS. Dat medegedeeld hebbende, kunnen zij dit enig doen door elke spel ge bij brengen als eentje app diegene gebruikers kunnen downloaden. Microsoft zei voordien dat ie dwingen van gebruikers wegens honderden spel-apps erop downloaden “ene slechte ervaring” bestaan, niettemin ie zullen deze akelig verluidt bezitten gedaan indien Apple inclusief ie voorstel had ingestemd.

  Volgens privé-e-mails die werden gezien onderbrak The Verge, deed het Xbox-hoofdeinde snijwondje bedrijfsontwikkeling, Lori Wright, een voorstel voor Apple, waardoor Microsoft individuele spel-apps binnenshuis den iOS-winkel zal kunnen plaatsen exclusief alhoewel ie pakhuis van den gebruiker. Wright vroegtijdig Apple wegens Microsoft toe tijdens staan ​​zijn streamingtechnologie dolletjes in den Gaming Pass-app tijdens geplaatst. Dat zal het concern ene methode geven wegens den spel-apps image pakweg 30 MB vitaal te fabriceren hierbinnen gelegenheid van de 150 MB diegene zij zullen geldsommen mits den streamingtechnologie in elk van hoen zullen geworden geïntegreerd.

  Te mogelijkheid van de verwerkingskracht van ie apparaat honingbij benutten, zullen den games word gestreamd vanaf externe servers die werd aangedreven door Xbox One- plus Xbox Series X-processors. Wright bood blijkbaar alsmede aan onderbrak Xbox-exclusives vacant erop vervaardigen boterham iOS-gebruikers binnen een poging Apple erop overtuigen. “Deze zal eentje ongelooflijk opwindende waarschijnlijkheid zijn voor iOS-gebruikers voort toegang erbij krijgen tot deze exclusieve AAA-titels buitenshuis de Game Pass-games”, lijn zij hierbinnen eentje e-mail.

  Microsoft vertelde The Verge dat Apple den beantwoording afwees plus wilde dat het onderneming bedragen streamingtechnologie binnenshuis elke gametoepassing zou opslorpen. Schlemiel Apple betreffen, ie vertelde den publicatie dat het voorstel van Microsoft niet voldeed aan den App Store Review-richtlijnen, “met name de voorwaarde door binnenshuis-app-kocht tijdens toepassen wegens reserve functies of functionaliteit binnenshuis eentje app ter ontgrendelen.” Microsoft ontkende dat in-app-boodschap eentje personageuitbeelding speelden belang de verwerping van Apple.

  Ooit verlegde Microsoft zijn ontwikkelingsfocus en gaf iOS-gebruikers toegang totdat xCloud ter Safari. Kareem Choudhry, CVP van Xbox Cloud Gaming, vertelde The Verge echter dat het handelsbedrijf “zullen blijven afzoeken akelig haalbare oplossingen die zijn games binnen den App Store zal toestaan.”

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]