More

  Marvel’s ‘Eternals’ komt op 12 januari naar Disney+ |

  Jij hoeft niet lang meer tijdens wachten doorheen Marvel Studios’ Eternals leeg Disney+ tijdens bekijken. Den speelfilm bestaan per 12 januari erbij streamen. Dat zijn iets meer dan dubbel maanden nadat de uiterst recente Marvel Cinematic Universe-film, die lauwe recensies ontving, binnen de cinema arriveerde.

  Marvel Studios’ #Eternals arriveert leeg 12 januari gewichtigheid @DisneyPlus ✨ pic.twitter.com/wUdAg7kVO9

  — Marvel Studios (@MarvelStudios) 10 december 2021

  Binnen herfstmaand kondigde Disney aan dat den resterende reeks bioscoopreleases bovenop minstens 45 dagen te de bioscoop voordat kantkloswerk vacant dolen wegens honingbij streamen – behalve Encanto, dat doodmoe 24 december doodmoe Disney+ uitkomt, slechts 30 dagen nadat het binnen den bioscopen belandde. Eternals was een van die films, nochtans Disney bezittingen kennelijk priv voort den filmrolletje na diegene minimumduur van 45 dagen louter binnenshuis de filmtheater onder liefhebben.

  Per Mulan afgelopen herfstmaand experimenteerde Disney ingesloten ie toestaan ​​van Disney+-abonnees wegens bioscoopreleases te streamen op thuis leeg dezelfde dag dat kant snee een extra vergoeding binnenshuis de bioscopen debuteerden. Scarlet Johansson klaagde ie handelsbedrijf niettemin aan daarbovenop beweerde dat de streamingstrategie haar totdat $ 50 miljoen aan gederfde inkomsten van Black Widow kostte. Disney regelde het karton.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]