More

  LG’s op design gerichte OLED Evo TV heeft een gemotoriseerde hoes |

  LG’s nieuwste OLED-tv is geproduceerd snijwondje diegenen die den voorkeur geeft aan iets ingesloten eentje ongewoon ontwerp en niet zullen misstaan ​​belang hen collectie meubilair en schilderijen. Ie Koreaanse winkelbedrijf bezitting zijn 65-inch LG OLED Evo TELEVISIETOESTEL ene make-ge gegeven, het eindje vervaardigd van geldsommen Object Collection plus ie eentje platenhoes gegeven die jij omhoog of omlaag kunt bewegen inbegrepen eentje speciale afstandsbediening.

  Mits gij wilt niets aan het loeren bent en den televisie gewend indien pendule wilt gebruiken of opzoeken wilt weergeven – de speaker van ie toestel heeft ene output van 80 watt – je kunt de hoes half naar beneden wentelen plus voetgewricht een sector van het scherm inwilligen observeren. Dat gezegd hebbende, jij kunt kiezen voltooid den thema’s diegene LG biedt mits je wilt dat het hele scherm onzichtbaar bestaan. Omdat ie bedoeld bestaat wegens ie buitenzijde van een compositie op ter krijsen, is het fotomodel doodmoe eentje metalen ezel gemonteerd plus kan ie eenvoudig anti ene heining worden geleund binnenshuis ruimte van opgehangen. Zelfs de bewegende platenhoes lijkt leeg canvas, aangezien er stof bestaat tweedehands, ingesloten name stof van ie Deense premium textielmerk Kvadrat.

  De LG OLED Evo TELEVISIETOESTEL Object Collection kost ene drama meer dan bedragen gewone OLED Evo tegenhanger, naar gij waarschijnlijk nu verwachtte. Het bestaan per de 15e in Korea leverbaar snijwond US $ 8.381 en eigendom trio Kvadrat-coverkleuren om voltooid erbij schiften: beige, redwood daarbovenop groen. Klanten kunnen desgewenst evenzo reserve hoezen aankoop, zodat ze deze kunnen aangepast aan ie huidige kleurenschema van hen ruimte.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]