More

  ‘Homeworld 3’ zet de klassieke sci-fi RTS-serie voort in 2022 |

  Meer dan dubbel jaar na de eerste boodschap bezit Homeworld 3 eentje releasedatum. Gearbox daarbovenop ontwikkelaar Blackbird Interactive hebben donderdag gedurende The Game Awards aangekondigd dat den aankomende inzending hierbinnen de klassieke real-time strategy-rij voor het einde van 2022 zou debuteren. Zijde deelden eveneens ene eerste opbergblik leeg gameplay.

  Den trailer opent inbegrepen eentje plaatje van den Khar-Toba, ie schip dat den Kushan, de hoofdrolspelers van de Homeworld-colonne, doodmoe kip reis zette onderbrak back ter kolken naar hoen beter van Hiigara. De clip worden verteld doorheen Karan S’jet, die aanhang zichzelf zullen herinneren indien eentje van de hoofdpersonen van de eerste duo games. S’jet vertelt uit enkele van de cruciale momenten van Homeworld plus Homeworld 2 voordat de beelden inwisselen te de ruimtegevechten diegene toneelspelers kunnen verwachten zodra de game uitkomt.

  Blackbird Interactive, eentje atelier bestaande uit voormalig Relic Entertainment-medewerkers – waaronder Rob Cunningham, de originele art director van de eerste dubbel games – ontwikkelt Homeworld 3. Den studio werkte vroeger aan den uitstekende Deserts of Kharak, dat existentie ene prequel bovenop de eerste spel.

  Homeworld 3 bestaat vacant op verlanglijst doodmoe Steam plus de Epic Games Store.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]