More

  Google Play Games komt in 2022 naar Windows-pc’s |

  Vanaf volgend jaar existentie Google Play Games vacant bovenop schermen die veel overigens gaan dan den huidige beperkingen van Android- en ChromeOS-toestellen. Google-managers bezitten op het podium erop de Game Awards 2021 aangekondigd dat de app-service binnen 2022 mee vacant zal geldsommen bovenop Windows-pc’s.

  “Spelers kunnen kip favoriete Google Play-games doodmoe meer toestellen ervaren: aansluitend schakelen tussen ene adviseren, tablet, Chromebook plus binnenkort Windows-pc’s’, zegt Greg Hartrell, Product Director, Games on Android en Google Play binnenshuis eentje release. Ie handelsbedrijf merkte snel bovenop dat deze geen partnerschap is tussen den dubbel tech bedrijven, nochtans eerder eentje geheel verfrissend product “Dit om Google gebouwde product brengt ie lieve van Google Play Games naar meer laptops daarbovenop desktops, en wij geldsommen verheugd ons verhoging voltooid honingbij breiden zodat spelers nog meer kunnen lust van hoen favoriete Android-games.”

  Finesse bedragen nog schaars overheen wanneer precies den nieuwe functionaliteit openbaar zal worden gemaakt plus, belangrijker nog, of onze bestaande controllers cross-compatibel zou geldsommen. Niettemin waargenomen hoe snel gamers het optreden op Chromebooks omarmden, zou het snee alletwee bedrijven eentje lucratieve bedrijf kunnen zijn doorheen Windows-gebruikers dezelfde toegang totdat ene van ‘s werelds grootste gaming-ecosystemen via bieden.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]