More

  De tweede generatie AirPods van Apple daalt naar $ 100, plus de rest van de beste technische deals van de week |

  Indien gij nog steeds doodmoe zoek bent akelig goede technische cadeaus om deze klas te schenken, heb gij nog oer door er eentje twee erbij pakken die sneetje de feestdagen bewandelen. De AirPods van de helft generatie van Apple bedragen weersomstandigheden tijdens terugloop snijwondje $ 100, terwijl den Fitbit Charge 5 fitnesstracker terug existentie akelig $ 130. Zowel Amazon’s Kindle mits een twee Fire-tablets geldsommen goedkoper dan gebruikelijk, en den nieuwe slimme thermostaat van ie winkelbedrijf bestaan 20 procent goedkoper. Daarenboven zijn enkele van den beste technische deals die wij snijwondje Black Friday plus Cyber ​​Monday hebben gezien, nog steeds vacant. Deze geldsommen de beste technische deals van deze waterig die gij heden nog kunt krijgen.

  Apple AirPods (2e mensenleven)

  dims?image_uri=https%3A%2F%2Fs.yimg.comChris Velazco /

  De AirPods van den vorige mensenleven bedragen alhoewel bij aankopen snijwond $ 100. Hoewel dit noch de nieuwste modellen geldsommen, geldsommen deze nog steeds degelijke oordopjes diegene wij lief vonden voort kip verbeterde draadloze resultaten daarbovenop goede batterijduur.

  Acquisitie AirPods (2e mensenleven) gewichtigheid Amazon – $ 100

  Apple AirPods (3e generatie)

  Apple heeft het AirPods-ontwerp volledig gereviseerd voor de grootste veranderingen in de versie van de derde generatie en de audiokwaliteit.Het is misschien ene van den duurdere streamingboxen die er zijn, doch ie zijn het waard snijwond Apple-loyalisten. We gaven ie ene score van 90 snijwond bedragen snelle gevolgen, Dolby Vision plus Atmos-bijstandsuitkering daarbovenop sterk verbeterde Siri-afstandsbediening. Verwerving Apple TV 4K gewichtigheid Amazon – $ 150

  Apple Watch Opeenvolgingen 7

  dimt? image_uri = https% 3A%2F%2Fo.aolcdn.co

  Den nieuwste Apple Watch Opeenvolgingen 7 existentie op dit ogenblik $ 20 goedkoper, waardoor ie wordt teruggebracht tot $ 380. Het bestaat de uiterst uitgebreide wearable die Apple kneden plus hij bezit van ons eentje score van 90 gekregen boterham bedragen grotere scherm, sneller opladen daarbovenop handige vrijmaken binnen watchOS 8.

  Aankopen Reeksen 7 gewichtigheid Amazon – $ 380

  Fitbit Charge 5

  Fitbit Charge 5 fitness trackerValentina Palgetladino />Valentina Palgetino /> 5 dezelfde prijs mits op Black Friday.Wij gaven dit e-reader ene score van 91 inkeping zijn verbeterde contrastweergave, extra koplampen daarbovenop strakker ontwerp. Kopen Kindle gewichtigheid Amazon – $ 55

  Amazon Fire-tablets

  Valentina Palladino /

  Er existentie weersgesteldheid ene heleboel Fire-tablets bij kocht inkeping $ 35 snijwondje $ 55 en den Fire HD 10 snijwond $ 100. Deze bedragen allen dicht gewichtigheid Black Friday-eerbiedigen, dus gij krijgt nog steeds ene goede deal, zelfs als jij den uitverkoop eentje paar inweken geleden hebt gemist. Wij gaven den Fire HD 8 ene score van 81 snijwond het verfijnde ontwerp, de goede resultaten daarbovenop ie nieuwe opladen tijdens USB-C.

  Aankopen Fire 7 bij Amazon – $ 35 Afname Fire HD 8 gewichtigheid Amazon – $ 55 Aankopen Fire HD 10 bij Amazon – $ 100

  Amazon slimme thermostaat

  Ama48het bezitting niet alle toeters plus opbellen die andere, duurdere thermostaten bezitten, nochtans het bestaat Energy Nauwsluitend-gecertificeerd daarbovenop ondersteunt een functie genaamd Hunches, diegene den temperatuur automatisch aanpast op voet van jij gewoonten. Gij kunt hem ook inclusief Alexa helpen indien gij eentje Echo-speaker of smartdisplay te beter hebt. Verwerving een slimme thermostaat belang Amazon – $ 48

  Instant Pot Stuntman Nova

  Instant Pot / Walmart

  Walmart bezitting eentje exclusieve versie van de 8-vierde Instant Pot Dubbel Nova boterham $59. Dat bestaat haast den tweede van de prijs waarvoor ie normale model reeds doodmoe Amazon gaat. Gij krijgt filtreren kookstanden en extra one-touch-programma’s waarmee gij gemakkelijk soepen, stoofschotels, pap en meer kunt aanmaken.

  Boodschap Instant Pot Duo Nova (8-vierde) gewichtigheid Walmart – $ 59

  Sony WH-1000XM4

  dims?image_uri=https%3A%2F%2Fo.aolcdn.co

  Onze favoriete Sony-koptelefoon, de WH-1000XM4, kost alhoewel nochtans $ 248,- omstreeks $ 100 korting op hoen normale prijs.

  Deze prototype arriveren voorheen dit jaar af daarbovenop werkt juist op ook harde vloeren als tapijt, ondersteunt wifi-connectiviteit snijwond Alexa- plus Google Hulpbetoon-opdrachten en kan werd bediend ter de mobiele iRobot-app. Aankopen Roomba 694 bij Amazon – $ 179

  Samsung EVO Select microSD

  dims?image_uri=https%3A%2F%2Fo.aolcdn.co

  Samsung’s EVO Select microSDXC-speelkaart inbegrepen 128 GB is gedaald totdat $ 16, of 20 procent korting bovenop den normale prijs. Deze bestaan het nieuwste prototype plus ofschoon je microSD-rikken inkeping minder kunt traceren, existentie EVO eentje degelijk sticker plus gij krijgt alhier eentje adapter van volledige grootte gewichtigheid.

  Kocht Samsung EVO Select (128 GB) bij Amazon – $ 16 < h2>Ninja Foodi 10-binnenshuis-1 multicooker dim%cooksIe bezitting mee ene capaciteit van 6,5 liter, watje vitaal toereikend zullen moet geldsommen doorheen voedsel te fabriceren voor een middelgroot huisgezin of ene vakantiebijeenkomst. Verkrijging Ninja 10-binnen-1 multicooker belang Amazon – $ 119

  Chromecast inbegrepen Google TELEVISIETOESTEL

  dims?image_uri=https%3A%2F%2Fo.aolcdn.co

  De Chromecast omsingeld Google TELEVISIE is gedaald tot $ 40, wat $ 10 goedkoper bestaat dan gebruikelijk. Wij gaven het apparaat eentje score van 86 voor zijn 4K HDR-streamingmogelijkheden, Dolby Vision en Atmos-bijstandsregeling en den broodnodige plus zeer handige nieuwe afstandsbediening.

  Verwerving Chromecast inclusief Google TELEVISIE belang Best Buy – $ 40

  Bose QuietComfort 45

  dims?image_uri=https%3A%2F%2Fo.aolcdn.co

  Bose’s nieuwe QuietComfort 45-hoofdtelefoon blijft alhoewel via verkrijging sneetje $ 279, of $ 50 korting leeg de normale eerbewijs.

  Wij gaven ze eentje score van 86 sneetje hen geweldige geluidskwaliteit, krachtige ANC daarbovenop verbeterde batterijduur. Mededeling WF-1000XM4 belang Amazon – $ 248

  Bose QuietComfort-oordopjes

  De QuietComfort-oordopjes van Bose bedragen afgeprijsd totdat $ 199, wat $ 80 zijn van hen normale eerbewijs. Deze bedragen enkele van de lieve echte draadloze oordopjes van het onderneming daarbovenop ze bezitten van onzerzijds ene score van 87 gekregen sneetje hun heldere rumoer, krachtige ANC daarbovenop comfortabele formaat.

  Kocht QuietComfort-oordopjes belang Amazon – $ 199

  Geluidsweerkaatsing Buds (2e mensenleven)

  dims?image_uri=https%3A%2F%2Fo.aolcdn.co

  Den tweede generatie Weerklank Buds zijn reeds erop verkrijging snee $ 70.

  Deze bestaan eentje van de duurdere robo-vacs die het concern ontwikkelen daarbovenop ie bezit nieuwe AI-gestuurde computervisietechnologie die objecten schenkkan detecteren plus eromheen schenkkan bewegen terwijl ie schoonmaakt. Dat betekent dat hij afdingen naar zetels en tafelpoten huis kan schuwen, evenals onverwachte obstakels zoals poep van huisdieren. De j7+ wordt alsook geleverd met een schone ondergrond waarin den robot ie vuil aan het einde van elke schoonmaakklus zal legen. Kopen Roomba j7+ gewichtigheid Amazon – $ 649 Boodschap Roomba j7 bij Amazon – $ 449

  Samsung 980 Voor

  Samsung 980 Pro SSDSamsung <9>Samsung

  Samsung
  voor $ 170 hoewel. Het have sequentiële leessnelheden tot 7.000 MB/s plus ie werkt omsingeld de PS5 voorbijgaand gij eentje koellichaam hebt aangesloten. Aankopen Samsung 980 Voor (1TB) gewichtigheid Amazon – $170

  Crucial P5 h2> dims?image_uri=https%3A%2F%2Fo.aolcdn.co

  Crucial’s P5 NAND NVMe SSD in 1TB zijn al onder boodschap snijwondje $ 145, of 19 percent korting leeg ie normale tarief.

  Het prototype dat erbij terugloop existentie, is gespecificeerd: het draait op een 11e mensenleven Core i7-processor, Iris Xe-graphics, 16 GB ARIES, 512 GB opslag plus ene 13,4-inch UHD + -touchscreen. Dit laptop have een groot tal poorten, eGPU-compatibiliteit daarbovenop Chroma-toetsenbordverlichting. Terugloop Razer Book bij Amazon – $ 1500

  Razer Wolverine Ultimate

  Razer’s Wolverine Ultimate-gamingcontroller kost $ 100, of $ 60 korting doodmoe den normale eerbewijs. Den controller die gewichtigheid jij Xbox worden toeleveren, is redelijk was, niettemin sporadisch heb jij eventueel schlemiel meer banen van jij gamepad nodig. Den Wolverine Ultimate bestaat weliswaar bedraad, nochtans tegoed alsook verwisselbare punaises daarbovenop d-pads, opdat gij de lay-out van den controller kunt aangepast aan de games diegene jij speelt plus aan gij eigen persoonlijke voorkeuren.

  Verkrijging Wolverine Ultimate belang Amazon – $ 100 < h2>Amazon Geluidsweerkaatsing dims?image_uri=https%3A%2F%2Fo.aolcdn.co

  Amazon’s Echo slimme luidspreker existentie ofschoon gedurende verkrijging snee $60.

  Wij gaven het eentje score van 88 vanwege de goede geluidskwaliteit snee den eerbewijs, het compacte ontwerp daarbovenop de functie voor aantikken voort tijdens snoozen. Aanschaffen Weerklank Dot bij Amazon – $ 30 Verwerving Echo Dot met pendule gewichtigheid Amazon – $ 35

  Google Nest Mini

  dims?image_uri=https%3A%2F%2Fo.aolcdn.co

  Den Nest Mini kost $ 25. Ie zijn den betaalbare luidspreker diegene jij kunt krijgen als je den Google Assistent te beter wilt bezitten ongeacht nu ter tal strafbaar of honingbij tal plek binnenshuis deeg erop verdisconteren.

  Koop Nest Mini gewichtigheid Best Buy – $ 25

  Nieuwe technische deals h2>

  Tunnelbear

  Eentje van onze favoriete VPN’s, Tunnelbear, bezittingen een snipperdag-schoonmaken die 50 percent korting geeft leeg een eenjarig abonnement, dus jij betaalt iets minder dan $ 60 voor de service. Tunnelbear ondersteunt de meeste toestellen, waaronder Windows, Android plus iOS, en ie jaarkaart worden leveren inbegrepen ondersteuning snijwondje maximaal vijf apparaten plus 256-pinnig AES-codering.

  Aankoop Tunnelbear (1 jaar) – $ 60

  NordVPN

  NordVPN biedt eentje seizoenkaart van dubbel klas aan snijwondje $ 89, of 68 percent korting op de normale eerbewijs.

  Het nering bezit een redelijk inderdaad renovatieprogramma plus deze lauweren bedragen moeilijk erop opsporen op Sonos-toestellen, opknapbeurt of noch. Wij gaven den Sonos One-speaker ene score van 90 boterham geldsommen aantrekkelijke ontwerp, uitstekende geluidskwaliteit, compatibiliteit omsingeld een breedgeschouderd scala aan muziekservices en audio-bijstandsregeling snee meerdere vertrekken. Shop Sonos refurbished sale

  Google Nest Doorbell Battery< /h3>

  De batterij van den Nest Doorbell is $ 50 korting indien stukje van den meest recente flash-uitverkoop van Best Buy. Dit prototype vereist noch zoveel bedrading als andere slimme deurbellen, overmits het leeg ene oplaadbare batterij werkt. Het werkt gezamenlijk met de Google Home-app doorheen jij meldingen via oprichten wanneer mensen, pakketten daarbovenop andere afpingelen aan jij deur verschijnen, en je kunt specifieke activiteitszones instellen voort ter bepalen welke gebieden jij terdege hierbinnen de gaten wilt liefhebben.

  Verkrijging Nest Doorbell Battery belang Best Buy – $ 130

  Volg @Deals doodmoe Twitter inkeping den nieuwste technische deals plus koopadvies.

  .

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]