More

  De AirPods van de derde generatie van Apple dalen tot een historisch dieptepunt van $ 140 |

  Indien je afgelopen Black Friday de waarschijnlijkheid hebt gemist onderbrak het nieuwste AirPods-mannequin van Apple bij krijgen, wasgoed dat wellicht ene verhulde inzegenen. Ie geworden dat weekeinde verkocht boterham $ 150, watje een goede deal existentie snee ie nieuwe mannequin, echter ie kost nu nog minder bovenop Amazon. Je kunt nu de derde mensenleven Apple AirPods krijgen snijwond $ 140, sukkel de laagste prijs bestaan die we bezitten waargenomen snijwondje den draadloze oordopjes. Amazon vermeldt ie apparaat nog steeds leeg $ 170 of enkel $ 9 lager dan de oorspronkelijke verkoopprijs van $ 179, maar den website zal bij ie betalen binnenshuis totaal $ 39 aan besparingen benutten.

  Afname nieuwe Apple AirPods (3e generatie) gewichtigheid Amazon – $ 140

  We gaven de derde mensenleven AirPods eentje score van 88 in onze recensie plus prezen kantkloswerk omdat kant eentje compleet herontwerp van den oordopjes waren. Zijde hebben een nieuwe “voorgevormde” vormfactor inbegrepen een taps toelopend silhouet dat comfortabeler is en huis past, daarbovenop kant zijn reeds transpiratie- en waterbestendig naar het Pro-mannequin. De oordopjes kunnen alreeds evenzeer beter bepalen of kantkloswerk binnenshuis gij gehoororgaan zitten, snijwondje eentje nauwkeurigere automaat-pauzefunctie.

  Apple’s H1-chip kneden snel samenbinden ingesloten één aanraking mogelijk, waardoor ie aaneenschakelen inbegrepen een iPhone keurig dientengevolge eenvoudig zijn indien bovenop het scherm aantikken. Trouwens aanleveren den chip de oordopjes den mogelijkheid onderbrak immermeer Siri via benutten, zodat jij spraakopdrachten kunt geeft naast jij lopen erop gebruiken. Zijde bezitten alsmede dezelfde acties indien den Voor-versie, ingesloten de opties om nummers be honingbij optreden/pauzeren plus uit gedurende dreunen, plus ingevolge troosten erop veronderstellen inclusief een reeks tikken leeg de oordopjes. En, misschien informatiebron het belangrijkste, het model tegoed ene veel betere geluidskwaliteit dan zijn voorgangers.

  Dat verwoord hebbende, indien je iets nog goedkopers wilt, bedragen den AirPods van den helft mensenleven nou alsmede ter kocht snijwondje $ 100. Als jij jij hart hebt gestructureerd bovenop de AirPods Professional daarbovenop ie noch hevig vindt onderbrak wat meer erbij liquideren, kun jij die al voorts snijwond $ 179 krijgen.

  Volg @Deals doodmoe Twitter sneetje den laatste technische deals plus koopadvies.

  Alle producten diegene om word aanbevolen, word geselecteerd door onze redactie, zelfstandig van ons moederbedrijf. Sommige van onze vertellen bevatten gelieerde linkervleugel. Indien je iets koopt te eentje van deze linkervleugel, kunnen we ene aangesloten makelaarsprovisie verdienen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]