More

  ‘Banjo-Kazooie’ komt in januari naar Switch Online |

  Rare’s vlam verzamel-a-thon-platformgame Banjo-Kazooie wordt de nieuwste titel die worden extra aan Expansion Pack, het premium online jaarkaart van Nintendo. Uitbreidingspakket — exterieur eentje addendum aan Switch Online — ondersteunt ofschoon eentje schat aan klassieke games overheen ie vroege 3D-tijdperk, naar Nauwsluitend Fox 64, Geweldig Mario 64 en The Legend of Zelda: Ocarina of Time, alsmede enkele gedenkwaardige addenda overheen den Sega Genesis-bibliotheek.

  Banjo’s doodmoe ene missie vanwege zijn zuster ter redden van den jaloerse boze helleveeg Gruntilda!

  Verijdel haar egoïstische plan door den schoonheid van Tooty hierbinnen Banjo-Kazooie ter bemachtigen, vacant snijwondje #NintendoSwitchOnline + Expansion Pack-leden in januari! #Nintendo64 pic.twitter.com/pvPD4aRvwr

  — Nintendo of America (@NintendoAmerica) 10 december 2021

  Den roadmap snee ie uitbreidingspakket plaagde Banjo-Kazooie te september, nochtans het nering tegoed nu bevestigd dat dit speelbaar leeg geavanceerde hardware per januari 2022. Alhoewel Switch Online kan geworden gekocht te voetstappen van 1-, 3- of 12-maanden, bestaan Expansion Pack schattig vacant als ene jaarabonnement. Het wordt verkocht inkeping een reserve $ 50 bovenop het jaarlijks prijskaartje van $ 20 van Switch Online.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]