More

  #AppleToo-organisator trekt haar klacht van de arbeidscommissie niet langer in |

  Binnenshuis november verliet Apple-ingenieur Cher Scarlett den techgigant. Scarlett ja eentje van de leidende organisatoren van den #AppleToo-lichaamsbeweging plus uitte namens hen den grieven van collega’s daarbovenop werknemers contra ie nering. Kant diende eveneens een bezwaar hierbinnen tegenstrijdig Apple gewichtigheid de National Labour Relations Board om ie akelig verluidt knevelen van de lichaam-inspanningen van werknemers daarbovenop het verstoren van enquêtes ge weerga beloning van vrouwen plus eega’s. Den voormalig Apple-ingenieur zal haar bezwaar intrekken indien sector van den maatregel waarna zijde vertrok. Nochtans alhoewel vertelde kant Forbes dat zijkant haar aandoening noch langer intrekt wegens den methode waarop Apple ervoor koos door de condities voltooid gedurende voeren waarmee ie was ingestemd.

  Volgens de condities van kip verschaffing zou Scarlett ene ontslagvergoeding van een schooljaar krijgen als zijkant haar bezwaar gewichtigheid de NLRB intrekt. Apple stemde er evenzo alsook in vanwege ie rechtstitel van werklui ingevolge voltooid hen gage en arbeidsomstandigheden te praten publiekelijk erbij erkennen. “Ene van den verzoeken die ik deed, goed door ene ​​zeer openbare, zichtbare mededeling honingbij krijgen dat arbeiders kip arbeidsvoorwaarden daarbovenop vergoedingen toestemmen bepraten, ook intern mits uitwonend”, vertelde zijkant aan Forbes.

  Ondertussen Apple dat deed. ie aanspraak van werklui erkent om overheen loon gedurende buurten, plaatste ie concern zijn standpunt enig op zijn interne personeelspagina. Tevens zal het bericht naar verluidt op 19 november geldsommen deponeren, ie weekend sneetje den Thanksgiving-snipperdag van den werknemers, wanneer mensen denkbaar geen aandacht gieten aan alles sukkel inbegrepen arbeid te vervaardigen eigendom. Het bedrijf nam de post evenals bovenop maandag argeloos den snipperdag leeg, waarna werklieden nog nochtans net weersgesteldheid aan het werk waarden.

  Daarbij zei Scarlett dat Apple weigerde de 22 wijzigingen aan onder brengen in het schikkingsdocument dat de NLRB had aangevraagd. Een van diegene wijzigingen heeft liaison op een fragment van den voorziening waarin Scarlett worden gevraagd onderbrak onder eentje klas nadat de schikking bestaan uitgevoerd “niets honingbij vragen, aan honingbij moedigen of aan via sporen voort een ​​beschuldiging of bezwaar in honingbij bedienen bij een administratieve expert of rechtbank tegenstrijdig Apple”. Klaarblijkelijk bezittingen den NLRB verzocht onderbrak den woorden “stuwen of wetten” be de paragraaf via afzonderen. Scarlett zegt dat deze soort taal haar ervan zal beletten Apple-medewerkers te helpen gewichtigheid ie catalogiseren of indienen van klachten tegen ie handel.

  Tot alreeds toe bezittingen Scarlett naar verluidt uitsluitend minder dan den helft van den voorziening ontvangen diegene haar inderdaad beloofd, en zijkant zal de surplus vermoedelijk noch meer krijgen alhoewel ze haar kwaal van den arbeidscommissie niet meer intrekt. Apple wordt alsmede geconfronteerd inclusief eentje andere NLRB-klacht die existentie ingediend vanwege Ashley Gjøvik, toenmalig senior technisch programmamanager, die binnenshuis september word ontslagen. Gjøvik zei voorheen dat ze met betaald administratief verloftijd snee onbepaalde oer juist beweren nadat zijde haar verontrusting had geuit ge seksisme op den baan daarbovenop ge het omgaan inbegrepen ene onveilige en vijandige werkomgeving.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]