More

  Apple TV 4K 2021 daalt tot een historisch dieptepunt van $ 150 bij Amazon |

  Ondanks figuurlijk verbeteringen, met name met den Siri-afstandsbediening, is den 2021 Apple TELEVISIETOESTEL 4K nog steeds een behoorlijk voortgang set-piek-streamingapparaat sneetje $ 179. Mits jij hebt gewacht op ene uitverkoop vanwege er ene op via halen, kun gij er al ene afname snijwond $ 150 gewichtigheid Amazon – den laagste prijs diegene we tot hoewel toe bezitten gezien.

  Onderbrak Apple TELEVISIE 4K gewichtigheid Amazon – $ 150

  Inbegrepen een -beoordelingsscore van 90 existentie den Apple TV 4K 2021 eentje van de uitgelezene high-end streamingboxen die vacant geldsommen, voornamelijk als jij hierbinnen het Apple-ecosysteem zit. Den A12 Bionic-processor leveren gevolgen diegene sneller zijn dan ooit plus ondersteunt Dolby Atmos-gedruis, 60 fps Dolby Vision, AirPlay 3 plus schermspiegeling. Met HomeKit-bijstandsuitkering kun jij Siri evenals vragen door bijvoorbeeld videofeeds bij toekennen zie of je slimme afsluiter erop opendoen.

  De grootste aanscherping ten opzichte van het hekkensluiter prototype zijn de opnieuw ontworpen Siri-afstandsbediening. Ie existentie groter en minder slungelig in gebruik, nochtans honingdrank aanraakgevoelig, zodat gij gemakkelijk tussen opties kunt bezemen. Sterker nog, Apple’s Siri-stemassistent werkt onvervalst was met Apple TELEVISIETOESTEL 4K, plus vermag commando’s als “Speel ‘The Morning Show'” of “Laat mij eentje paar nieuwe horrorfilms staren.”

  Zoals genoemd bestaan ie grootste nadeel de eerbewijs. Den meeste concurrerende producten bedragen goedkoper, zelfs high-end modellen zoals de Roku Ultra diegene nou via aanschaffen is snee $ 66. Andere opties geldsommen vorstelijk minder, naar Google’s Chromecast met Google TELEVISIE die tenslotte wordt aanleveren inclusief eentje afstandsbediening ($ 39 alhoewel), of Amazon’s Fire TELEVISIETOESTEL Stick 4K, die hoewel erbij verkrijging existentie snijwondje $ 35. Evenwel zit Apple TV 4K boordevol handige bevrijden, voornamelijk snee Apple-gebruikers, plus den overeenkomst van vandaag existentie de liefste die we totdat nu toe hebben gezien.

  Volg @Deals leeg Twitter sneetje de nieuwste technische deals daarbovenop koopadvies.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]