More

  ‘Alan Wake 2’ komt in 2023 aan |

  Ie existentie meer dan tien schooljaar geleden dat Alan Waak voor het eerst den voetlicht van gamers trok, daarbovenop alhoewel bestaan ie eindelijk officieel: den game krijgt eentje vervolg. Tijdens The Spel Awards kregen wij eentje eerste blik van eentje minuut lang onderbrak Alan Waak 2 bovenop gedurende inleggen, waarvan Remedy Entertainment zegt dat het ergens in 2023 zal doordringen. Inderdaad, ie zal lang duren, nochtans we kennis in ieder geval zeker dat ie eraan komt . Remedy zegt dat den spel zal werd uitgebracht sneetje pc, Xbox Opeenvolgingen X/S plus PS5.

  Deze bericht komt eentje twee maanden nadat Alan Wake is geremasterd plus uitgebracht doodmoe meerdere platforms, daarbovenop die game bevatte den plaag gevonden te de originele game diegene beweerde dat “Alan Wake’s reis doorheen de nacht zou vervolgen.” Sommigen speculeerden dat het be den remaster zullen worden verwijderd, doch ie bleef intact. Blijkt dat den grenslijn onberispelijk is – ie duurde gewend lang om ge erop komen.

  Wat betreft wat we van Alan Wake 2 zou krijgen, de trailer levert onzerzijds niet intact tal finesse. Ie bestaan meer eentje sfeerbepalende video, daarbovenop het handelen supergaaf arbeid gewichtigheid het oprichten van ene aantal serieus griezelige vibes. Alhoewel er op dit oogwenk niet aantal meer ter bijbrengen is be den game, kun je het geremasterde origineel alreeds plannen bovenop de Xbox One, Reeksen X/S, PS4 of PS5. Remedy zegt alsook dat het in de zomer van 2022 meer details af den game zullen hebben.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]