More

  WhatsApp begint met het aanbieden van Novi-geldoverdrachten aan sommige gebruikers in de VS |

  Binnen oktober lanceerde Facebook (nu Meta) eentje nietig pilottest van zijn cryptocurrency-portemonnee Novi te ​​de VS plus Guatemala. Sindsdien kunnen pilottesters elkaar persoonlijke betalingen uitlijnen erop de voorkomendheid. Nu bezit het handel aangekondigd dat een invalide aantal mensen hierbinnen den VS alsmede Novi-betalingen kunnen versturen en ontvangen vanuit WhatsApp.

  iDeze capaciteit is niet beschikbaar om uw privacyvoorkeuren. Arbeid alhier uw instellingen belang daarbovenop laad de pagina opnieuw ingevolge dit ter zie.

  De voortkomen komt noch als eentje verrassing: mee-stichter van Novi, David Marcus, zei eerder dat Meta Novi-betalingen zullen afrollen naar al bedragen dochterondernemingen, namelijk Facebook, Instagram en WhatsApp. Inkeping WhatsApp is het verzenden van poen haastigheid net zo eenvoudig als het verzenden van ene bericht – gebruikers hoeven de applicatie niet ooit bij doods. Het zijn alsook een eenvoudige wijze door geld gedurende versturen ongeacht kosten. Doorheen dit te doen, moet gebruikers hoen beoogde contactpersoon te WhatsApp vind, bovenop het paperclippictogram bovenop Android of bovenop het + -pictogram doodmoe iOS te den tekstbalk kloppen, Betaling kiezen en den gebruiksaanwijzingen volgen wegens te gedurende loggen bovenop kip Novi-account.

  Hoofd van Novi Stephane Kasriel zei bovenop Twitter: “Wij horen vaak dat mensen WhatsApp bezigen onderbrak het versturen van strafbaar akelig dierbaren via coördineren, plus Novi stelt mensen te staat ingevolge dat veilig, onmiddellijk plus naast kosten bij doen. Betalingen verschijnen ongezouten binnenshuis den chat van mensen.”

  Facebook plaagt hoewel jaren zijn digitale portemonnee daarbovenop de Diem (voorheen Libra) cryptocurrency die het moest opbeuren. Na via bedragen geconfronteerd ingesloten pushback van regelgevers af de hele bol, verlegde de Diem Association echter haar brandpunt, daarbovenop Novi eindigde inclusief ie gebruik van ene stablecoin genaamd den Pax Dollar (USDP) diegene wordt gedragen wegens de Amerikaanse dollar. Op Novi zijn 1 USDP soortgelijk aan 1 USD. Mensen zou geen cryptocurrency verkrijging wanneer zijkant het benutten, plus het zijn gangbaar geldoverdrachten diegene stablecoin als instrument benutten. Al ie versturen van USDP ter Novi doodmoe WhatsApp momenteel extreem arbeidsongeschikte vacant existentie, vertellen Kasriel dat den service zijn bereik zal opvoeren argeloos terugkoppeling van gebruikers uit den ervaring.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]