More

  Twitter heeft een geheim systeem voor het afhandelen van aanvallen op spraakmakende accounts |

  Naar de meme zegt, existentie het doel van elke Twitter-gebruiker vanwege erbij voorkomen dat hij de hoofdpersoon van den dag worden. Niettemin indien gij uiteindelijk die ongelukkige ziel bent, blijkt Twitter bereid honingbij bedragen doorheen jij bij assisteren de potentiële trollingaanval bij voortduren. Zoals Bloomberg meldt, bezit ie winkelbedrijf Ongelijkheid Guardian ontwikkeld, ene inwonende tabel van duizenden accounts die voorstelbaar ingevolge andere gebruikers kunnen word aangevallen. Voort bovenop diegene schilderijlijst via staan, word alle klachten omsingeld verhouding totdat diegene gebruikers bespoedigd leeg Twitter’s moderatiesystemen.

  Alhoewel het mogelijk eentje ietsje verdacht klinkt, bestaan den figuurlijk besluit van Bloomberg’s rapportage dat Ongelijkheid Guardian uitsluitend ene voorspellend facet is van Twitter’s veiligheids maatregelen. En binnen contrast totdat Facebook’s treatment van VIP’s, die is bekritiseerd aldaar kant beroemdheden daarbovenop chauffeurs toestaan ​​den regels van dat toneel onder overtreden, wetenschap ie rangschikking van Twitter noch noodzakelijk meer privileges toe aan gebruikers.

  Ongelijkheid Guardian bevat mee enkele kennis atleten, mediapersoonlijkheden daarbovenop chauffeurs, maar Yoel Roth, hoofdeinde webpagina integriteit van Twitter, vertelt Bloomberg dat den opsomming geen weten gebruikers inhouden. Naar we hoewel zeiden, helpt het tevens ingevolge normale mensen te beschermen diegene uiteindelijk viraal gaan.

  “Den beweegreden dat deze concept bestond, is doorheen ie verschijnsel ‘persoon van de dag ’,” vertellen Roth. “En bovenop die poot bedragen er sommige mensen die den meeste dagen den ‘individu van de dag’ geldsommen, daarbovenop dus zal Ongelijkheid Guardian een wijze zijn ingevolge hun erop beschutten.”

  Binnen eentje ideale grond zou Twitter te staat door elke gebruiker dezelfde portie beveiligingsondersteuning erbij bieden. Niettemin, naar Bloomberg opmerkt, ie handelsbedrijf ontvangt nou ter aantal moderatieverzoeken onderbrak dat erbij beheren. Misschien is dat een argument dat gebruikersveiligheid moet geworden geschaald in band tot de gebruikersgroei. En al Ongelijkheid Guardian sommige gebruikers helpt beschermen, bestaan ie voorts ene slimme wijze voor Twitter om intimidatie die mee zijn inherent imago zou kunnen schaden, de opperhoofd te via knellen. Gij zullen kunnen pretenderen dat deze gelden snee praktisch elke beveiligingsmaatregel die een socialmediabedrijf neemt.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]