More

  Tinder’s ‘Music Mode’ is als een mixtape van mogelijke dates |

  Binnenshuis samenwerking met Spotify have Tinder den Muziekmodus geïntroduceerd mits fragment van den nieuwe eenheid Exploreren, zodat jij den “Anthem”-nummers van leden kunt waarnemen wanneer jij akelig hun profiel veegt – ene soort mixtape boterham datums, zo je wilt. Ie idee bestaat voort gij gedurende assisteren anderen bij vind diegene jou muzieksmaak porties, volgens Tinder.

  Den nieuwe functie vereist dat gij gij account aan Spotify koppelt en eentje Anthem-nummer kiest “dat jij van binnen en van exclusief definieert ’, aldus Tinder. Indien je dat iedereen hebt gedaan, kun jij naar het detachement Exploreren gaan plus de landkaart Muziekmodus vind. Mits jij dat eenmaal hebt ingeschakeld, wordt automatisch het ingevolge ene lid gekozen volkslied afgespeeld wanneer je af hun profiel veegt.

  Tinder daarbovenop Spotify bezitten den Anthem-functie binnen 2016 extra, dus Muziekmodus bestaat ene nieuwe manier wegens de favoriete nummers van gebruikers gedurende ontdekken. Tinder merkt doodmoe dat “pakweg 40 percent van alle Gen Z-leden universeel alreeds Anthems aan kip profielen bezitten extra daarbovenop als kant dat handelen, zie ze ene verrijking van 10 percent binnenshuis wedstrijden.” Tinder zei dat het tabblad Exploreren dat dit zomer is geïntroduceerd den “grootste update van Tinder is sinds de uitvinding van den originele Swipe-functie”, dankzij de interactieve vrijmaken.

  Muziekmodus zal leeg bedragen minst kunnen assisteren den onhandigheid ter verminderen van ie besef dat ge daarbovenop gij date niets klein bezitten mits ie bovenop muziek aankomt. “Liedjes bedragen intens persoonlijk en Music Raadsman bestaat ene ruimte ingevolge iets nieuws via ontketenen onderbrak middel van naslag”, zei Tinder VP Kyle Miller in het persbericht. Den nieuwe functie zal volgens Tinder “weldra” moeten lanceren.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]