More

  The Morning After: toekomstige iOS-update helpt je iPhone-onderdelen van derden te herkennen |

  Den inkomende iOS 15.2-update van Apple inhouden een eenheid ‘onderdelen- daarbovenop servicegeschiedenis’ waarin noch dolletjes wordt aangegeven of de accu, camera en display geldsommen vervangen, echter evenals of ie officieel goedgekeurde Apple-onderdelen bedragen. Indien iets wordt noemen indien ene “onbekend onderdeel”, zijn het ofwel zijdelings, defect of ene al gebruikt portie van ene andere iPhone.

  Deze sluit aan gewichtigheid Apple’s reserveonderdelen daarbovenop zelfvervangingsservice diegene hierbinnen 2022 komt, doch den Het sticker “onbekend deel” zal voorstanders van componentopties van derden mogelijk niet hardstochtelijk vervaardigen. Apple wens manifest dat je den officiële onderdelen gebruikt. Dat verwoord hebbende, kan het gij assisteren ingevolge winkels tijdens betrappen die jokken voltooid de kwaliteit van hoen vervangingen.

  Ik ben geïntrigeerd doorheen erbij aanschouwen hoe den zelfreparatieservice van Apple totdat stand komt. Schlemiel een nerdy oorzaak voort bezield tijdens zijn af 2022.

  — Glansloos Smith

  Instagram brengt de chronologische feed achterspeler binnenshuis 2022

  Mosseri zei dat het handel al maanden aan den functie werkt.

  Vijf klas sedert het den chronologische feed bezittingen gedumpt, brengt Instagram ie eventueel terug. In ene toespraak totdat wetgevers onder ene hoorzitting binnen den Senaat overheen Instagram daarbovenop tienerveiligheid, zei Instagram-hoofdeinde Adam Mosseri dat hij “mensen den gelegenheid geeft wegens een ​​chronologische feed onder hebben”.

  Instagram bezittingen deze bovenop Twitter bevestigd, eraan toevoegend dat er de “rechtsvordering doorheen berichten van mensen diegene gij opvolgen binnen chronologische rangorde erbij zien.” De app voegt alsmede ene feed ingesloten ‘favorieten’ toe aan berichten van aangewezen vrienden hoger te de feed.

  Apple-fabrieken voeren gangbaar gesproken den produktie bovenop ter de Chinese feestdagen sart oktober, met 24-uursdiensten, opdat zijde kunnen financieren aan de vorderen van de feestdagen. Dit klas zal het zijn werklui nochtans watje vrije tijd bezitten gegeven wegens de beperkte voorraden chips en componenten.

  Lees verder.

  < /p>

  Onderzoekers hebben eentje jetsuit vastgemaakt aan ene humanoïde robot

  Ie zal plausibel beter fladderen dan ik deed.

  Instituto Italiano lijnen Technologia

  Gij herinnert jij misschien dat ik eerder dit schooljaar ene waarlijk jetsuit van Gravity Industries heb getest, maar alreeds boekbinden onderzoekers binnen Italië ze vast aan robots. Zij postuleren dat vliegende humanoïde bots op eentje dag kunnen serveren mits eerstelijns noodhulpverleners.

  Lees overigens.

  YouTube TV is back op Roku argeloos ene lange verdeeldheid

  Allebei bedrijven zeiden dat den YouTube-app van de streamingstick had kunnen verdwijnen.

  YouTube TELEVISIETOESTEL zijn tenslotte achterspeler leeg Roku streaming-apparaten na een sinds april voortslepend ruzie tussen de dubbel partijen.

  Google antwoordde dat Roku’s beweringen ‘ongegrond’ waarden daarbovenop erop gericht waarden ‘ene hoge kwaliteit plus consistente ervaring snee kijkers erbij garanderen’.

  Lees trouwens.

  Sonos legt grondplan over wegens geldsommen trackrecord leeg gem milieugebied tijdens overtreffen

  Milieuvriendelijke producten geldsommen den tool tot zijn strategie.

  Het bedrijf sneetje slimme boxen have bedragen eerste klimaatplan onthuld om zijn “waardeketen” tegen 2030 koolstofneutraal ter fabriceren en tegen 2040 eentje netto-nuluitstoot bij bereiken. Het nering bestaan van plattegrond enkele koolstofcompensaties ter bezigen (naar een marien ecosysteemproject hierbinnen Cambodja), maar ie belooft tevens ook geldsommen producten indien zijn activiteiten erbij overtreffen. Alhoewel we weten dat Sonos geldsommen boxen ofschoon heel lang ondersteunt, kunnen den oudere toestellen vaak niet exclusief nieuwere functioneren, en den al gestorven “recycle-modus” eigendom toestellen gemetseld voor kant konden werd ingeruild.

  < strong>Lees trouwens.

   

  De grootste nieuwsberichten diegene gij mogelijk hebt gemist

  <
  Google’s klas te den zoekresultaten: sport daarbovenop ‘Squid Game’

  Washington DC stemt snijwondje digitale rijbewijzen daarbovenop ID-jokeren

  Polestar zou het veel pk’s van zijn EV verhogen inbegrepen ene €1.000 software-update

  Jij kunt alhoewel een Switch OLED-dock afname exclusief een Switch OLED

  Google Stadia bestaat haastigheid ene jaar straks eindelijk beschikbaar leeg LG TV’s

  De Ford Bronco Sport bevatten treinen van gerecycled kunststof ge den oceaan

  Verizon verzamelt denkbaar uw browsegegevens, zelfs als u zichzelf voorheen had afgemeld

  Den beste smarthome-gadgets die u hoewel kunt kocht

  .

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]