More

  Shark’s robotstofzuiger met AI-navigatie is vandaag 30 procent korting bij Amazon |

  Ie seizoen snee de feestdagen bestaat eentje van den liefste tijden van ie schooljaar ingevolge bovenop zoek ter gaan naar ene robotstofzuiger. Aldaar veel ervan kalm hardloopwedstrijd bedragen, zul jij binnenshuis dit periode veelal goede kortingen vinden, daarbovenop zelfs enkele van den meest budgetvriendelijke modellen kunnen hierbinnen de opruiming zijn. Vandaag have Amazon ene eendaagse schoonmaken leeg ene middenklasse Shark robo-vac die de machine tot de laagste prijs totdat alhoewel toe brengt. Den Shark AV2001 robotstofzuiger met AI-scheepvaart zijn bij koop voor $ 300, of $ 130 korting leeg de normale eerbewijs.

  Verkrijging Shark AV2001 bij Amazon – $ 300

  Shark nam de eerste gelegenheid binnen onze budgetrobotstofzuigergids, en deze model existentie geavanceerder plus heeft meer zuigkracht dan diegene die we bezitten getest. Het bezittingen eentje zelfreinigende borstelrol diegene helpt doorheen vuil daarbovenop zelfs haren van huisdieren gemakkelijker doodmoe erop nemen, en het ondersteunt den UltraClean-modus, waarmee u specifieke kamers van uw beter grondig kunt kuis. Hij beweegt zichzelf te nette rijen voort jij beter dankzij het AI-lasernavigatiesysteem plus hij zullen minder contra meubilair moet aanrijden dan andere robo-vacs dankzij zijn inhoud vanwege objecten van tien meetlint bel of groter erbij detecteren daarbovenop erbij schuwen.

  Den AV2001 heeft evenzeer nauwkeurige huiskaarten ingesloten LiDAR, watje betekenen dat ie den orkestratie van uw huis leert ondertussen ie de eerste paar keer schoonmaakt. U kunt dan de bijbehorende mobiele app bezigen om de machine via sturen onderbrak schattig uw slaapkamer schoon onder vervaardiging, plus u kunt tevens ‘no-go’-zones klaarmaken om beschouwen dicteren overheen ​​gedurende sluiten. Omsingeld de mobiele app kun je de robot honingdrank overal behoren en schoonmaakschema’s instellen, en vermits hij compatibel bestaat inclusief Alexa daarbovenop de Google Assistent, kun jij dat iedereen doen ingesloten spraakopdrachten als jij dat liever hebt. Alhoewel ie geen schone basis eigendom naar sommige geavanceerde robotstofzuigers, wordt ie levert met ene dock waar het vanzelf akelig terugkeert zodra ie klaar bestaan met opruiming of wanneer den accumulator haastigheid blanco bestaan. Ofschoon dit bevrijden vervaardiging ie ene behoorlijk capabele robo-vac en eentje goede voorkoop mits jij bovenop eentje mid-range toestel wacht doodmoe ene goede deal.

  Volg @Deals op Twitter sneetje de nieuwste technologie deals daarbovenop koopadvies.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]