More

  ‘Reading Rainbow’ keert terug in 2022 met een interactieve component |

  Argeloos meer dan 15 klas over de zuurstof bij geldsommen geweest, keert Reading Rainbow aanvang 2022 achterspeler op televisietoestel. Volgens CBS News zou deze nieuwste versie van de klassieke kindershow bekend staan ​​als Reading Rainbow Live. Het zullen ene interactief fragment bevatten waartoe nageslacht toegang hebben erop Looped. Doodmoe het toneelpodium kunnen ogen vragen beweren aan den personages plus participeren aan games. Logisch zou Reading Rainbow Live evenals vacant zijn vanwege online erop streamen.

  Ie origineel debuteerde hierbinnen 1983 plus worden beroemd gehost ingevolge LeVar Burton. Den Nauwsluitend Trek: The Next Generation-uitvoerder zou niet betrokken geldsommen belang ie nieuwe ongelijkheid, althans niet als gastheer. Hierbinnen mogelijkheid daarover zou ene personages van “Rainbows” die plicht porties. Schlemiel niet zal afwisselen, is het formaat van de parade. Net als voordien toestaan elke aflevering omstreeks 25 minuten daarbovenop zullen beogen ie publiek iets gedurende doceren wegens remedie van rietje, excursies, culturele ervaringen daarbovenop natuurlijk het pil van de dag.

  Creatief directeur Amy Guglielmo vertelde CBS News de nieuwe parade zijn gedeeltelijk eentje reactie doodmoe de pandemie. “Wij weten dat ie een zware pandemie was inkeping ouders, verzorgers en leraren”, vertellen ze. “Wij wilden ervoor zorgen dat broedsel bezig bedragen inbegrepen boeken plus we gaan lichaamsbeweging plus muziek gebruiken ingevolge nageslacht gedurende betrekken gewichtigheid het lesgeven.”

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]