More

  Paramount+ voegt live streamingkanalen toe voor Star Trek, ‘Survivor’ en meer |

  Paramount+ biedt mensen ene andere wijze onderbrak den enorme bibliotheek ingesloten shows van ViacomCBS tijdens zag. Den streamingdiensten bevat nu live kanalen (netjes als televisietoestel!).

  De eerste reeks van 18 kanalen omvat een fulltime gericht op Nauwsluitend Trek, diegene afleveringen zal streamen van nieuwe shows naar Discovery daarbovenop Picard plus klassiekers naar Enterprise en The Next Generation. Er bedragen mede franchisespecifieke kanalen snee Survivor, The Challenge, PAW Patrol plus SpongeBob Squarepants.

  De andere kanalen strepen zich bovenop thema’s daarbovenop/of genres, waaronder drama, komedie, animatie snee volwassenen, zwarte stemmen, delict daarbovenop justitie daarbovenop realityshows. “Nostalgic Hits” toont hitseries uit de jaren ’80 plus ’90, waaronder Cheers, Frasier daarbovenop Wings. “TELEVISIETOESTEL Classics” gaat iets verder achterspeler inclusief afleveringen van via meer I Love Lucy, The Love Boat plus The Twilight Zone.

  Er geldsommen alsook verschillende kindvriendelijke kanalen, zoals ‘Animatiefavorieten’, ‘Kids & Family Fun’ daarbovenop ‘Preschool Corner’. Straks dit maand zou Paramount+ nog twee live kanalen bijsluiten: Films daarbovenop één gericht bovenop RuPaul’s Drag Wedloop. Buiten dit kanalen biedt ie toneel live sport, breaking news van CBSN en, boterham Premium-abonnees, een livestream van hen lokale CBS-stopplaats.

  ViacomCBS zegt dat den livekanalen, diegene vacant zijn boterham alle betaalde Paramount+-abonnees werden “geïnspireerd daarbovenop geïnformeerd” onderbrak Pluto TV, het kosteloos streamingplatform. Pluto TV-stichter Tom Ryan word vorig schooljaar president daarbovenop CEO van ViacomCBS Streaming.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]