More

  Oppo’s Find N is de eerste opvouwbare vlaggenschiptelefoon van het bedrijf |

  Oppo bezittingen geldsommen eerste opvouwbare smartphone geplaagd, zowat drie schooljaar nadat het eentje mannequin-toestel onthulde. Den Find N ziet eruit mits ene apparaat te den methode van Samsung’s Galaxy Fold-reeks, geproduceerd na “kwartet klas intensieve R&D en zes generaties prototypes”, vertellen Oppo te een persbericht. Den wegschieten vindt plek leeg Oppo Inno Day doodmoe 15 december.

  Oppo bezittingen geen processor, monitor of andere specificaties van de Find N onthuld, zonder een afbeelding plus video. Het beloofde informatiebron een “mooi” toestel dat wasgoed te de hand liggen en eenvoudig erbij bezigen zal geldsommen in ook de open als den gesloten positie. Ie zei alsmede dat ie alle problemen inbegrepen het kreuken van het scherm plus den duurzaamheid die inherent zijn aan ie inklappen van smartphones bezitting opgelost.

  Het handelsbedrijf dat voornamelijk vertrouwd staat voort het opvouwen smartphones bestaan Samsung, omsingeld zowel de Fold- mits de Flip-apparaten. Het kostte Samsung trio generaties om grote jaknikken te den Fold-reeks op te uitladen, niettemin ie nieuwste Fold 3-mannequin “bezit nog steeds arbeid nodig”, zeiden wij te onze -kritiek. Oppo have het anders gespeeld vanwege erbij bewakers inbegrepen de release van zijn eerste fotomodel, plausibel tot het voelde dat ie alle figuurlijk problemen had opgelost.

  Boven de Find N zou Oppo andere producten onthullen, nadat zijkant ene “cutting-edge” neurale verwerkingseenheid (NPU) daarbovenop eentje slimme bril hebben geplaagd. De laatste zou waarschijnlijk den opvolger geworden van den Oppo AR Glass 2021 van vorig klas, ene Wayfarer-type bril snee ontwikkelaars ingesloten 0,71-inch OLED-panelen diegene bij eentje USB-kabel leeg Android-apparaten moeten worden aangesloten. Het plaagde het nieuwe model ingesloten eentje “light vs. light” strijdkreet, dus het kunnen lichtgewicht modellen geldsommen diegene gericht geldsommen bovenop consumenten, niet enkel leeg ontwikkelaars. Daar komen we snel achter, want Oppo Inno Day vindt gelegenheid van 14-15 december.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]