More

  Met iOS 15.2 kun je iPhone-onderdelen van derden herkennen |

  Apple’s ogenschijnlijke blik bovenop repareerbaarheid zou je binnenkort helpen voort minder dan rechtschapene iPhone-reparatiewerkplaatsen en verkopers van onderdelen ter ontdekken. Naar Gizmodo opmerkt, tegoed Apple onthuld dat den instellingen van iOS 15.2 een divisie “onderdelen- plus servicegeschiedenis” zullen inhouden (bij Algemeen> Af) die noch alleen aangeeft of den accumulator, camera daarbovenop display bedragen vervangen, doch honingdrank aangeeft of ze al dan niet zijn vervangen. zijn officieel goedgekeurde Apple onderdelen. Indien ene stukje worden vermelden mits eentje ‘onbekend fragment’, bestaat ie ofwel onofficieel, ene fragment dat alreeds bestaat tweedehands van ene andere iPhone of werkt noch was.

  Hoeveel jij leert, hangt overheen van jij iPhone-prototype. Allen diegene eentje iPhone XR, XS of iPhone SE van den tweede generatie tweedehands, kan enkel bespeuren of de batterij zijn vervangen. Je hebt ene iPhone 11 of nieuwer nodig door evenzeer te bekende of er ene beeldschermwissel bestaat, plus ene iPhone 12 of nieuwer voort erop kennis of de camera zijn vervangen. Apple benadrukte dat dit waarschuwingen je er niet van verdedigen gij apparaat erop toepassen – jij vindt ie prima mits jij niet-officiële onderdelen tweedehands daarbovenop den garantiedekking verliest.

  iOS 15.2 is momenteel als eentje release-kandidaat snijwondje ontwikkelaars, wat suggereert dat den voltooide versie relatief weldra beschikbaar zal geldsommen. Ie existentie nog niet verstaanbaar of iPad-bezitters doodmoe eentje bepaald ogenblik een overeenkomstige onderdeelgeschiedenisfunctie zou zie.

  Het sticker “onbekend percentage” zal voorstanders van componentopties van derden wellicht niet bezield produceren. Apple wil verhelderend dat jij officiële onderdelen gebruikt, en dat inhouden dat je kantkloswerk inlevert snijwondje een geautoriseerde service of (binnen 2022) onderdelen koopt belang Apple. Deze vermag je maar assisteren door winkels ter betrappen diegene liegen be de kwaliteit van hoen onderdelen, plus het vermag handig zijn mits jij status ene iPhone repareert daarbovenop beschut wilt kennis dat je reparaties soepel verlopen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]