More

  Italiaanse onderzoekers hebben een humanoïde robot gebouwd die ooit kan vliegen als Iron Man |

  Aangezien robots hun activiteiten gelijkmatig hebben uitgebreid van de gecontroleerde omgevingen van onderzoekslaboratoria akelig den puinhoop van den werkelijke architecturale infrastructuur, existentie het eentje grote herrinnering word vanwege van issue A naar issue B te komen – bijvoorbeeld trappen verbruiken. Als reactie hierop hebben robotici ene tal oplossingen ontwikkeld, van het installeren van rotoren opdat de robot af obstakels schenkkan vliegen of, in ie geval van Boston Dynamics, backflips tenuitvoerleggen die Simone Biles ene break zouden geeft. Daarbovenop dan zijn er Daniele Pucci, stamhoofd van het laboratorium inkeping kunstmatige en mechanische intelligentie van het Italiaanse Instituut boterham Technologie, die den gedurfde stap bezittingen genomen onderbrak ene ​​fulltime functionele jetpack vast honingbij produceren, vergelijkbaar omsingeld wat Richard Browning leeg den achterzijde van ene synthetische iRonCub-mensachtige tegoed ontwikkeld, binnenshuis den hunkering uiteindelijk den adem hierbinnen floreren.

  Je zal denk dat wij onze les bezitten deun uit de gevaren van het construeren van humanoïde luchtrobots na onze eerste keer door Age of Ultron, nochtans ie team van Pucci gelooft dat dergelijke systemen bovenop een dag kunnen fungeren indien eerstehulpverleners belang de pakweg 300 natuurrampen diegene jaarlijks ongeveer 90.000 mensen universeel doden. Wij bezitten bij meer dan tien jaar eentje hele reeks rampenbestrijdingsbots – sommige humanoïde, andere niet zozeer – ge laboratoria zie opduiken, vaak met wisselvallig succesnummer.

  Humanoïde robots hebben ene buitenkans ten opzichte van zowel meer esoterische builds als traditionele UAV’s indien ie gaat wegens respons doodmoe catastrofes, overmits ze kunnen gemakkelijker een bol manipuleren diegene alreeds existentie ontworpen snijwond menselijk conventie. Wanneer echter ene natuurramp toeslaat, schenkkan veel van die mensgerichte wegennet beschadigd treffen of anderszins onbegaanbaar werd, schlemiel tal van den aanvankelijke tegoed van den humanoïde robot tenietdoet. Niettemin vanwege ene humanoïde ontwerp honingbij samenbinden inclusief den plek onderbrak honingbij vlinderen, schenkkan ie team van Pucci den lieve aspecten van allebei technologieën toepassen.

  “Aerial Humanoid Robotics verenigt luchtmanipulatie en humanoïde robotica. Hierdoor verslaan humanoïde luchtrobots de afwijking aan terrestrische verplaatsing van luchtmanipulatoren plus uitvergroting van de voortbewegingsmogelijkheden van humanoïde robots akelig den flightcase. Luchtmensachtige robots kunnen vervolgens objecten lopen, rennen, manipuleren en transporteren, daarbovenop bieden zo energetisch efficiënte oplossingen snijwondje het transport van lading plus objectmanipulatie, “het IIT-team limiet hierbinnen 2019.

  “Luchtfoto humanoïde robotica breidt manipulatie vanuit de ademhaling af naar een robuuster daarbovenop energiezuiniger niveau. Hierbinnen feite wordt manipulatie vanuit den ademtocht vaak geïllustreerd onderbrak quadrotoren diegene geldsommen uitgerust ingesloten eentje robotarm, “vertelde Pucci aan IEEE Spectrum. “Dit robots kunnen niet bewegen door geneesmiddel van contactkrachten met de omtrek, plus kant touwtrekken vaak inclusief rennen binnenshuis winderige omgevingen terwijl zij eentje object manipuleren, schlemiel nauwkeurige positiecontrole vereist snee het doet van manipulatietaken. Dus de toegevoegd hand van eentje vliegende humanoïde robot zou kunnen een contactpunt tussen den robot en de omlijning totdat stand brengen, waardoor de robotpositiecontrole eenvoudiger plus robuuster wordt.”

  “Ik geloof werkelijk dat humanoïde robotica vanuit de ademhaling vermag werd gebruikt als ene testbed sneetje aangedreven vliegende exoskeletten snijwond mensen”, vervolgde hij. “Het recente succesverhaal van Richard Browning toont de technische aansturing van deze futuristisch aangedreven exoskeletten. Den reis die sneetje ons liggen zijn niettemin nog lang en we kunnen vliegende humanoïde robots gebruiken doorheen deze trektocht erop versnellen plus tal tests bovenop mensen bij schuwen.”

  Pucci’s meest recente studie, Werklust-Based Extended Kalman Filter for Thrust Estimation on Flying Multibody Robots, staat gepland voor openbaarmaking binnenshuis het januari-getal van IEEE Robotics and Automation Karakters.

        

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]