More

  Instagram brengt in 2022 een chronologische feed terug |

  Argeloos meer dan vijf jaar bestaat Instagram van plan doorheen volgend klas “ene versie” van geldsommen chronologische feed terug honingbij brengen, zei den topman van het handelsbedrijf woensdag. Binnen een toespraak tot wetgevers gedurende eentje hoorzitting van de Senaat bovenop Instagram en tienerveiligheid vertellen Mosseri dat hij “mensen den mogelijkheid levert doorheen ene ​​chronologische feed erbij bezitten” ondersteunt.

  “We functioneren momenteel aan ene versie van een chronologische feed diegene we volgend jaar hopen via lanceren’, vertellen Mosseri, eraan toevoegend dat ie onderneming ‘al maanden aan den functie have gewerkt’. Hij deelde geen completeren details be hoe eentje zulk feed zullen functioneren, niettemin vertellen dat het handel “zichzelf richt bovenop ie eerste kwartaal van volgend schooljaar” voor een wegschieten.

  Ie wegschieten van eentje voorkeur voor ene chronologische feed zal bedragen ene figuurlijk kentering sneetje de app snee ie delen van foto’s, diegene consequent geldsommen algoritmische feed eigendom verdedigd ondanks aanhoudende klachten en samenzweringstheorieën van gebruikers voltooid hoe hen berichten word gerangschikt. Hierbinnen ene blogpost te juni streep Mosseri dat een chronologische feed ie “sneetje den meeste mensen onmogelijk maakte onderbrak alles erop observeren, laat staan ​​alle berichten wetsartikelen kant doorheen gaven”. Hij vertellen dat den chronologische feed ertoe leidde dat mensen binnenshuis 2016 eentje meerderheid van den berichten binnen hun feed ‘misten’.

  Sindsdien have Instagram nog meer via den loep genomen over hoe bedragen algoritmen rangordenen en capaciteit voorstellen, inclusief name snee tieners plus jongere gebruikers. Ie Bijeenkomst bezittingen alsook gedebatteerd uit wetgeving onderbrak den rangschikkingssystemen van sociale-mediaplatforms binnenshuis schorriemorrie tijdens liefkozen, waaronder eentje wetsontwerp dat “kwaadaardige” algoritmen zullen reguleren.

  Anders test Instagram nou ene andere omschakeling binnenshuis de feed: de toevoegsel van ” voorgestelde berichten’ van accounts diegene u noch volgen te den hoofdfeed. Ontwikkelaar en reverse engineer Alessandro Paluzzi ontdekte laatst mede eentje functie waarmee gebruikers hen feeds kunnen regelen bovenop “home”, “favorieten” of “volgend”, ofschoon ie noch verhelderend is of eentje van deze verwijst akelig eentje chronologische feed. We bezitten contact opgenomen ingesloten Instagram snijwond meer informatie en zal updaten mits we iets hoor.

  Update 8/12 17:28 ET: Instagram bezit bevestigd dat het werkt aan ene chronologische feed, inbegrepen den “voorkoop doorheen berichten van mensen diegene je volgen in chronologische volgorde bij observeren.” Den app voegt mee ene feed met ‘favorieten’ toe, waarmee berichten van aangewezen vrienden hoger te den feed worden weergegeven. Allebei feeds bedragen optioneel.

  Wij moeten verhelderend produceren dat wij nieuwe opties creëren — mensen meer keuzes bieden zodat zijkant kunnen raadsbesluiten sukkel snijwond kip het lieve werkt – niet iedereen terugschakelen naar eentje chronologische feed. Jij kunt alhier begin volgend schooljaar meer overheen tegemoetzien!

  — Instagram Comms (@InstagramComms) 8 december 2021

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]