More

  ‘Horizon Zero Dawn’ ondersteunt nu NVIDIA- en AMD-opschaling op pc |

  Guerrilla Games bezit de nieuwste Gezichtseinder Zero Dawn-update doodmoe laptop uitgerold, schlemiel den prestaties van de game zal moet overtreffen. De RPG ondersteunt ofschoon NVIDIA’s DLSS en AMD’s FidelityFX Supergaaf Resolution opschalingstechnologie. Den game ondersteunde voordien AMD’s FidelityFX CAS. Guerrilla zegt voorts dat het het shader-beheersysteem bezittingen verbeterd.

  Update 1.11 sneetje Gezichtseinder Zero Dawn doodmoe rekentuig zijn uitgerekend uitgebracht! Omsingeld deze update bezitten wij Nvidia’s DLSS-opschalingstechnologie plus AMD’s FidelityFX Fantastisch Resolution toegevoegd, te correctie van FidelityFX CAS, ook verschillende fixes.

  🗒️ Lees de patch-opmerkingen hier: https://t. afstemming/m3ko6lmd2E pic.twitter.com/mjDg3ulfli

  — Guerrilla (@Guerrilla) 8 december 2021

  NVIDIA beweert dat DLSS de prestaties van Gezichtseinder Zero Dawn tot 50 procent zou overtreffen. Andere pc-games die deze maand DLSS-bijstandsuitkering krijgen, bedragen erop meer Lemnis Gate, Chorus daarbovenop Icarus.

  Ondertussen eigendom Sony meer kleinigheden onthuld voltooid ene rekentuig-versie van een van geldsommen andere blockbuster PlayStation-games: God of War. Ie ondersteunt eveneens DLSS, eveneens NVIDIA Reflex (wat de invoervertraging van ie structuur minimaliseert).

  Keurig als Gezichtseinder Zero Dawn zou God of War framerates bezitten ontgrendeld op computer. U kunt evenzeer HDR-bijstandsuitkering, schaduwen omsingeld eentje hogere resolutie daarbovenop meer gedetailleerde middelen verwacht. Spelers kunnen Kratos administreren omsingeld kip toetsenbord plus muis, externe controllers of Sony’s DualShock 4- of DualSense-randapparatuur.

  Santa Monica Studio tegoed mee de pc-specificaties snee God of War aangekondigd. Je hebt minimaal een NVIDIA GTX 960 of AMD R9 290X GPU, 8 GB RAM, 70 GB opslag en ene Intel i5-2500k of AMD Ryzen 3 1200 processor nodig.

  Overweegt u God of War (2018) hierbinnen januari doodmoe via halen sneetje pc? Bekijk hieronder onze specificaties!

  Meer informatie af de systeemvereisten hier 👉 https://t.co/5LdOWT7KRv pic.twitter.com/4XHetYKw9w

  — Santa Monica Werkplaats – God of War Ragnarök (@SonySantaMonica) December 8 januari 2021

  God of War komt leeg 14 januari akelig laptop. Ondertussen staat God of War Ragnarök gepland snijwondje de PS4 plus PS5 ergens volgend jaar.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]