More

  Een vakbondscoalitie wil dat de FTC actie onderneemt tegen de ‘misleidende’ zoekadvertenties van Amazon |

  Gij zult geen manifest onderscheid vind tussen organische zoekresultaten en betaalde advertenties doodmoe Amazon, volgens een bezwaar diegene het Strategic Organizing Center woensdag bezittingen ingediend gewichtigheid den Federal Trade Commission. De lijf, eentje samenwerking van vakbonden, analyseerde meer dan 130.000 zoekresultaten daarbovenop ontdekte dat ongeveer 28 procent van den gevolgen die jij doodmoe Amazon ziet advertenties vertegenwoordigen. Daarenboven zegt SOC dat diegene advertenties noch financieren aan den FTC-richtlijnen die bedragen ontworpen voort ie inkeping consumenten voorstelbaar via maakt verschil gedurende maakt tussen gesponsorde capaciteit en organische zoekresultaten.

  Te 2013 zei het schrijftafel dat bedrijven prominente arcering of randen, buiten duidelijke schriftuur die correct is deponeren en van formaat existentie vanwege verwarring via voorkomen. SOC ontdekte dat nul procent van de advertenties van Amazon prominente arcering had en dat slechts circa 1,1 procent ene gemakkelijk tijdens onderscheiden rand had. Watje betreft ie gebruik van ‘gesponsorde’ etiketten ingevolge het handelsbedrijf, ontdekte ie SOC dat hierbinnen ongeveer 22 procent van den advertenties den onthulling verborgen ja erop meer prominente prijskaartjes, zoals diegene met ‘Hoog gewaardeerd’ daarbovenop ‘Deals van vandaag’. Daarenboven worden binnenshuis diegene onthullingen ene lettertype gebruikt dat kleiner plus hijsarm goed dan het lettertype dat het onderneming gebruikte vanwege erop adverteren mits eentje product binnen de bijsmaak viel belang andere klanten of mits eindje van een overeenkomst.

  Anders beweert het SOC dat Amazon eentje techniek tweedehands die wordt genoemd “lui laden” waarbij het langduriger toestaan voor gesponsorde etiketten verschijnen, vooral bij langzamere internetverbindingen. Ingesloten eentje verbinding van 12 tot 25 Mbps ontdekte de lijf dat ie totdat drie seconden langere kon duren onderbrak die prijskaartjes gedurende bevrachten dan den voornaamst banneradvertentie. We merken alhier doodmoe dat we moeite hadden onderbrak die voorkeur gewichtigheid honingbij verifiëren.

  SOC have de FTC gevraagd om “agressieve daarbovenop snelle handeling” tegenstrijdig het handel gedurende ondernemen. “Amazon’s schendingen bedragen zo alomtegenwoordig dat Amazon’s vertegenwoordiging dat zijn toneel ‘zoekresultaten’ aan consumenten presenteert, aanzien bedrieglijk zijn,” zei het.

  Amazon betwist de bevindingen van SOC. “Deze rapport bestaat misstap plus begrijpt de FTC-richtlijnen verkeerd – advertenties hierbinnen den Amazon-zaak bevat immermeer ene duidelijk en vooraanstaande ‘gesponsord’ plakker, geïmplementeerd binnenshuis consensus inbegrepen de FTC-richtlijnen”, vertelde ene Amazon-voorlichter aan . “Wij ontwerpen onze winkel doorheen klanten gedurende helpen producten bij ontdekken waarvan wij dacht dat zijkant ie beste aan kip behoeften voldoen – gesponsorde advertenties bedragen eentje van de fatsoen vanwege hun ter helpen producten te vinden waarin zijde voorstelbaar geïnteresseerd geldsommen.”

  Ie is moeilijk via zeggen of de FTC zullen den kwaal van SOC contra Amazon in treatment verbruiken. En, zelfs mits dat zodoende zijn, sukkel snijwondje soort handeling het contra het onderneming zullen kunnen ondernemen. Eentje portie van ie complicatie alhier existentie dat de eigen richtlijnen van ie kantoor enige ruimte snijwond interpretatie goedvinden.

  “We vatten dat er noch één specifieke methode bestaan voort advertenties verhelderend en opvallend gedurende onderscheiden van natuurlijke zoekresultaten, daarbovenop dat zoeken motoren kunnen nieuwe methoden vormen voort advertentieresultaten erbij onderscheiden”, vertellen de FTC hierbinnen 2013. “Elke werkwijze toestemmen werd gebruikt, voorbijgaand dit merkbaar daarbovenop begrijpelijk is snijwondje consumenten.”

  Synchroon bestaan dit exact ie soort hersenbreker dat het bureaumeubel vermoedelijk wil beetgrijpen bij de onlangs aangestelde voorzitter Lina Khan. Te 2017 publiceerde Khan, toen een student aan de Yale Law School, een wetsartikel met de titel “Amazon’s Antitrust Paradox”, waarin kant betoogde dat het huidige Amerikaanse regelgeving plus de huidige wetten noch voldoende dolen om bedrijven mits Amazon gehouden via beminnen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]