More

  De volgende grote update van GTA Online bevat Dr. Dre en Franklin uit ‘GTA V’ |

  Rockstar Games zal weldra weersgesteldheid eentje grote update snijwond GTA Online klikken, dolletjes ene verhaalmissie inbegrepen ene van den hoofdpersonen van Grand Theft Wagen V. “The Afspraak” draait wegens Franklin Clinton plus zijn vrienden, diegene ernaar streven probleemoplossers gedurende bedragen sneetje beroemdheden daarbovenop “rijke mensen die vermogende volksproblemen bezitten”.

  Eentje van diegene potentiële klanten zijn Dr. Dre, die verschijnt mits hijzelf hierbinnen ie verhaal. Ene adviseren omsingeld onuitgebrachte naslag van de rapper plus producer existentie vermist. Indien potentiële bestand snijwondje Franklins nieuwe bedrijf is ie jou roeping doorheen het achterspeler gedurende krijgen.

  Jij kunt die Dre-tracks en andere nieuwe rietje waarnemen wanneer den update doodmoe 15 december arriveert. Rockstar belooft “een eclectisch nieuw stations van een veel zeer speciale gastgastheren” daarbovenop grote wendingen aan de huidige radiostations. Tegemoetzien toegevoegd zijmissies, wapens (louter eentje EMP-draagraket), voertuigen, locaties en meer. Rockstar zullen den komende dagen meer bijzonderheid over “The Overeenkomst” blootleggen.

  Een paar andere weten figuren zijn als zichzelf verschenen te de Grand Theft Auto-colonne. Phil Collins ja betrokken belang verschillende missies te GTA: Vice City Stories, ondertussen Katt Williams plus Ricky Gervais stand-up sets uitvoerden hierbinnen GTA IV.

  Toch existentie ie opmerkelijk dat Dr. Dre eentje grotere personageuitbeelding speelt in GTA Online — hij dook even leeg via den Cayo Perico-overval binnen 2020. Andere figuurlijk lopende games zoals Fortnite inhouden versies van echte mensen plus fictieve personages uit andere have. Eventueel worden GTA Online alsook een metaverse.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]