More

  De afspeelfunctie van Instagram vertelt het verhaal van je 2021 |

  Dit inderdaad weer een moeilijk jaar inkeping velen van ons, echter er bedragen misschien meer hoogtepunten geweest dan te 2020, waarbij families plus vrienden herenigd geworden en vakanties ene beetje levensvatbaarder geworden. Doorheen gij leeg ene andere manier tijdens laten verzinnen be 2021, introduceert Instagram ene ​​functie genaamd Weergeven.

  Vanaf vandaag ontwikkelen de app een Afspelen inclusief maximaal tien van jij Vertellen. Gij kunt enkele verhalen afnemen plus jij inherent verhalen insluiten ter ie verhalenarchief. Er verschijnt een boodschap te den feed waarin u worden gevraagd of u uw Playback wilt vervaardigen of veranderen. Instagram zegt dat indien je een Wet ziet omsingeld ene 2021-aanplakker, gij via kunt aankloppen door je eigen Playback honingbij aanstaren plus ter delen. De functie bestaat enkel eentje twee inweken beschikbaar, dus mensen kunnen “feestvieren plus uitdenken voltooid 2021 inkeping het nieuwe jaar”, aldus Instagram.

  De afgelopen jaren hebben veel Instagram-gebruikers gebruik gemaakt van apps van derden wegens eentje ​​collage via vervaardigen van hoen piek negen van meest gelikete posts van het schooljaar, die zijkant kunnen delen in de hoofdfeed of Stories. Gezien hoe populair het voornaamst mooie raster elk schooljaar zijn, zullen het lief geldsommen geweest vanwege Instagram die functie in zijn inherent app erop observeren aanbieden. Het lijkt via dat weergeven voorlopig genoeg zou moet geldsommen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]