More

  Apple krijgt last-minute vertraging bij het voldoen aan App Store-wijzigingen na Epic-rechtszaak |

  Apple hoeft App Store-ontwikkelaars voorlopig noch toe tijdens staan ​​gebruikers door erbij verwijzen akelig alternatieve betalingssystemen. Doodmoe ie hekkensluiter ogenblik keurde een rechter van het hof van beroep Apple’s verzoek juist onderbrak wijzigingen in de App Store diegene leeg 9 december van kapitaal moesten worden uit honingbij pretenderen.

  “Apple heeft bovenop bedragen minst aangetoond dat bedragen beroep serieuze vragen oproept overheen den aarde van de zaak van den beslissing van den toonbank dat Epic Games, Inc. noch tegoed aangetoond dat het gedrag van Apple te campagne existentie met de antitrustwetten, doch informatiebron aantoont dat idem gedrag binnen strijd existentie inbegrepen de Californische verhaal op oneerlijke concurrentie”, luidt ie boeteoplegging, aldus 9to5Mac. “Daarom schenken we Apple’s motie om fragment (i) van paragraaf (1) van ie definitief geobsedeerd doodmoe onder schorten. De suspensie blijft van capaciteit tot ie consigne binnenshuis dit beroep worden uitgevaardigd.”

  Rechter Yvonne Gonzalez Rogers, diegene management hield doodmoe de winkelzaak tussen Apple en Epic Games, vaardigde binnenshuis september eentje commando af onderbrak onder voorkomen dat Apple ontwikkelaars zal stilhouden die wilden door “schakelaars, externe linkervleugel of andere opbeuren tot aktie diegene klanten akelig aankoopmechanismen leiden, naast binnenshuis-app-kopen” op ter verbruiken. Apple neemt normaliter 30 procent korting leeg in-app-koop, plus dit maatregelen zouden ontwikkelaars binnenshuis staat bezitten gesteld andere betalingssystemen honingbij benutten.

  Apple have hierbinnen oktober beroep aangetekend contra dat permanente geobsedeerd en beweerde dat ie “zullen maanden wegens de technische, economische, zakelijke en andere problemen over tijdens zoeken die nodig waarden snijwondje dusdanig wendingen. Rechter Gonzalez Rogers weeskind het beroep uit, maar Apple stapte naar het Schotel van Beroep snijwondje ie Negende Circuit.

  Hierbinnen augustus 2020 liet Epic Fortnite-spelers op zowel iOS mits Android weten dat zijde korting zullen krijgen mits kantkloswerk kochten de virtuele V-Bucks-route indien kantkloswerk den hierbinnen-app-betaalmethoden van Apple plus Google zullen omzeilen. Den hekkensluiter duo bedrijven verwijderden den Battle Royale-game ge hen winkels daarbovenop Epic spande snel ene aanklacht tegenstrijdig hun beide binnenshuis.

  De Apple-winkel arriveren binnenshuis mei sneetje de rechter. Rechter Gonzales Rogers oordeelde binnenshuis zowat alle gevallen in ie buitenkans van Apple. Kant stelde ter meer vast dat den App Store de antitrustregels noch schendt. Epic ging eentje twee dagen zometeen in beroep tegen de oordeelvelling.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]