More

  YouTube TV komt eindelijk terug naar Roku na een langdurig geschil |

  YouTube TV bestaat tenslotte achterspeler op Roku-streamingapparaten na een twist tussen den stuntman partijen dat zich sedert april van deze jaar voortsleept. Beiden partijen kwamen eentje overeenkomst overeen voor YouTube TV en de belangrijkste YouTube-app, die ook had kunnen verdwijnen mits de tweedracht noch inderdaad beslecht.

  “Roku plus Google geldsommen ingestemd met een meerjarige verlenging voor ook YouTube indien YouTube TV”, vertellen ene Roku-woordvoerder te ene mededeling. “Deze regeling vertegenwoordigt eentje positieve voortkomen snee onze gedeelde klanten, waardoor zowel YouTube mits YouTube TELEVISIETOESTEL beschikbaar bedragen boterham alle streamers doodmoe ie Roku-verhoging.”

  Roku trok YouTube TELEVISIE oorspronkelijk achterspeler overmits ie vertellen dat Google concurrentiebeperkende opeisen stelde , naar prominentere plaatsingen snijwondje den apps plus het inmanen van Roku ingevolge bepalen chips tijdens bezigen. Google antwoordde dat Roku’s beweringen “ongegrond” dolen plus dat het gericht goed leeg “ie toezeggen van ene hoge kwaliteit daarbovenop consistente ervaring boterham ogen”.

  Zowel Roku mits Google zeiden pas dat de belangrijkste YouTube-app honingdrank van Roku-toestellen zullen kunnen verdwijnen mits er doodmoe 9 december geen overeenkomst werd bereikt – eentje afbreuk dat Roku-bezitters aantal scherper zouden bezitten gevoeld. Dat zorgde snee wat negatieve pers die voorstelbaar inkeping reserve helderheid hierbinnen de onderhandelingen tegoed gezorgd. Er bedragen geen bijzonderheid uit hoe het regeling is opgelost, nochtans de YouTube-app existentie alhoewel beschut en jij zal den YouTube TV-app binnenkort achterspeler moeten zien bovenop je Roku-toestel.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]