More

  Washington DC stemt om digitale rijbewijzen en ID-kaarten toe te staan ​​|

  De gemeenteraad van Washington DC eigendom ie conventie van digitale rijbewijzen daarbovenop identiteitsbewijzen goedgekeurd, plus voegt zichzelf gewichtigheid Arizona, Georgia plus andere staten, meldt The Washington Post. Dat aanleveren ie Department of Motor Vehicles (DMV) van het district den capabelheid doorheen digitale inloggegevens over erbij geven diegene kunnen word opgeslagen op een smartphone of ander mobiel apparaat. Zij kunnen dan worden aangeboden sneetje bijvoorbeeld ie binnengaan van overheidsgebouwen, de aanschaffen van sterke alcohol of bij politiecontroles.

  Digitale ID’s plus rijbewijzen kwamen sterk in het publieke debat te herfstmaand, toen Apple aankondigde dat Wallet rijbewijzen daarbovenop andere ID’s in iOS 15 zal bezitten. Den TSA inderdaad gepland ingevolge de eerste gelegenheid gedurende zijn wetsartikelen iPhone-bezitters hen digitale identiteitskaarten, en Apple kondigde vervolgens aan dat Arizona, Georgia, Kentucky daarbovenop Oklahoma early adopters van ie planning zullen zijn. Vorige maand zei Apple nochtans dat ie den release van digitale ID-jokeren zal uitstrekken totdat 2022, binnenshuis mogelijkheid van staart 2021 zoals gepland.

  Inwoners van Washington DC zal de plek bezitten ingevolge fysieke of digitale inloggegevens honingbij benutten daarbovenop zullen noch verplicht geldsommen om een ​​digitale id op ene mobiel toestel bij tonen. Ie wetsontwerp brengt den stad “ene stap dichter bij den realiteit van digitale referenties”, vertelde DC DMV-directeur Gabriel Robinson aan The Post. Den DMV moet ofschoon ene plan vervaardigen door de geloofsbrieven gedurende beschaven zodra de wetgeving bestaan ondertekend in de verhaal.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]