More

  U kunt nu een Switch OLED-dock kopen zonder een Switch OLED |

  Nintendo bestaan begonnen met ie afzonderlijk verbrassen van docks snee Switch OLED-eenheden binnen Noord-Amerika. Volgens Nintendo Life onthulde de gaminggigant dat ie dock indien een op zichzelf rechtopstaand item zou word verkocht toen den OLED-schakelaar werd gelanceerd. Plus hij bestaan sinds begin december verkrijgbaar hierbinnen Europese winkels, nochtans nu kun gij er ook eentje krijgen hierbinnen den VS plus Canada. Al jij ie OLED-model kunt bezigen ingesloten het dock snijwond de vlag Switch, heeft degene diegene ervoor bestaan ontworpen eentje zeer belangrijke additief: een ethernet/LAN-poort.

  In ie geval dat gij thuisinternet niet zodoende snel zijn zoals u zal moeten, daarbovenop u zal aantal winst bezitten belang een bekabelde verbinding, vermag ie nieuwe dock beter werken voor uw behoeften. U moeten niettemin uw inherent LAN/ethernet-kabel hebben of acquisitie, aangezien het dock er geen have. Ie bevatten evenzo geen AC-adapter daarbovenop een HDMI-kabel, doch het schenkkan programmatuur-updates ontvangen.

  Je kunt een dock aankoop in de Nintendo-winkelzaak in den VS of Canada snijwond $ 70. Ie toestel wordt toeleveren omsingeld een standaard wit betimmering, dat we dun vonden en gemakkelijk verloren konden gaan te onze recensie. Echter je kunt eentje kleurling keerzijde krijgen of een andere witte als vervangend onderdeel van Nintendo’s webstek boterham $ 6.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]