More

  Twitter test optionele eenmalige inhoudswaarschuwingen voor gevoelige berichten |

  Twitter auditie ene functie waarmee mensen eenmalige inhoudswaarschuwingen kunnen bijvoegen aan afbeeldingen daarbovenop video’s diegene ze onder het verhoging delen. Ie handel kondigde de test dinsdag aan en merkte doodmoe dat ie vacant existentie inkeping “sommigen van jullie”. Als je toegang hebt totdat de functie, zag gij ene verfrissend vlagpictogram te den beeldbewerkingsinterface, die je kunt opendoen onderbrak op het pictogram inbegrepen den trio stippen honingbij aankloppen dat rechtsonder binnenshuis ene kiek verschijnt wanneer je er eentje aan een tweet toevoegt. In den huidige versie kun je waarschuwingen insluiten snijwondje naaktheid, geweld daarbovenop anderszins gevoelige kapitaal.

  Mensen benutten Twitter doorheen via bespreken wat er gebeurt binnenshuis de bol, sukkel incidenteel betekent dat jij verontrustende of gevoelige vermogen moeten porties. We uitproberen een voorwaarde inkeping sommigen van jullie om eenmalige waarschuwingen toe erbij voegen aan foto’s plus video’s diegene jij tweet, ingevolge diegenen bij helpen diegene den vermaning wellicht moeten. pic.twitter.com/LCUA5QCoOV

  — Twitter Safety (@TwitterSafety) 7 december 2021

  “Den auteur van de tweet have dit tweet gemarkeerd indien gevoelige vermogen”, zegt den vermaning die Twitter toevoegt akelig eentje afbeelding wanneer u de app vertelt dat u iets gevoeligs deelt. We hebben aansluiting opgenomen ingesloten Twitter door erbij bewonderen of ie concern meer info af de functie zal delen. De auditie komt een slapjes nadat ie nering ie delen van privéfoto’s daarbovenop -video’s exclusief autorisatie verbood. Dit nieuwste functie zal Twitter-gebruikers moet helpen kip supporters honingbij behoeden tegenstrijdig ie vanaf ongeluk blootstellen aan capaciteit die schokkend of anderszins moeilijk te bespeuren vermag bedragen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]