More

  The Morning After: De Hubble-telescoop ontwaakt uit ‘winterslaap’ |

  NASA’s Hubble-sterrenkijker eigendom eentje tukje gedaan van eentje maand sinds hij staart oktober ene systeemstoring kreeg. Gisteren maakte het lessenaar nochtans bekend dat ie Hubble oplettend ontwikkelen. NASA zegt dat de sterrenkijker nu gangbaar functioneert, waarbij alle viertal de actieve instrumenten data oogsten.

  Doodmoe 23 oktober merkte NASA voor het aanvankelijk dat de instrumenten van Hubble geen berichten ontvingen van de beheersing-autopsie van de telescoop. NASA zette den sterrenkijker ooit binnen een soort veilige modus ondertussen het probeerde honingbij achterhalen wat er wasgoed gebeurd. Die veilige modus duurt lang doorheen eruit ter komen vanwege de tederheid van Hubble’s hardware. Snelle elektriciteit- of temperatuurveranderingen zijn niet goed inkeping den levensduur. Den telescoop zijn ofschoon 31 klas oud – Hubble nadert voorstelbaar het einde van bedragen nuttige levensduur binnen den gelegenheid. NASA zal de sterrenkijker nochtans tot het einde benutten daarbovenop existentie van plattegrond hem samen met de Webb-telescoop te bezigen, diegene naar prognose uiteindelijk leeg 22 december wordt gelanceerd.

  — Mat Smith

  < /p>

  Discord geeft servereigenaren de tools doorheen kanalen achter een betaalmuur tijdens geplaatst

  Ie nering test Premium-lidmaatschappen omsingeld een nietig menigte gebruikers.

  Lees trouwens.

  Tesla’s binnenshuis-dash videogames kunnen zelfs gedurende het rijden worden gespeeld

  In 2019 zijn te den VS meer dan 3.100 mensen omgekomen bij ongevallen ingesloten afgeleide automobilisten.

  Het touchscreen zullen eentje waarschuwing weergeven. voor ene spelletje Solitaire begint. “Solitaire existentie eentje game inkeping allemaal, niettemin spelen terwijl de auto rijdt existentie eenzaam sneetje passagiers”, luidt ie boodschap volgens den Times. Dat toeleveren aan dat Tesla kent dat het spel kan werd gespeeld ondertussen de auto rijdt.

  Diegene resulteerden in één overledene en 17 gewonden.

  Lees verder.

  BMW zullen assisteren ingevolge ‘Rocket League’ binnen ie metterdaad ter herscheppen life

  Jij kunt den eerste leeg afstand bestuurde competitie zie doodmoe 12 december.

  html>” />Beiden bedragen producenten van het ongelijkheid, dat een coproductie bestaan tussen Apple Studios en Legendary. </p>
<p>Den film, diegene existentie gebaseerd bovenop het pil Bad Blood: Secrets and Lies binnen a Silicon Valley Start Up van voormalig Wall Street Journal-journalist John Carreyrou, bestaan in ieder geval sedert 2016 binnenshuis realisatie.</p>
<p>Bad Blood zullen noch het enige filmrolletje- daarbovenop tv-ongelijkheid zijn af Theranos daarbovenop Holmes. Hulu gaf hierbinnen 2019 groen licht sneetje een miniserie inclusief Saturday Night Live-ster Kate McKinnon diegene Holmes speelde. Kant stopte voorheen deze klas en geworden vervangen doorheen Amanda Seyfried. Binnenshuis 2019 ging evenzo een HBO-documentaire uit den Theranos-saga hierbinnen première.</p>
<p><strong>Lees verder.</strong></p>
<p><strong> </strong></p>
</p>
<h3>De grootste nieuwsberichten diegene jij misschien hebt gemist</h3>
<p>Amazon’s slimme thermostaat daalt totdat $ 48 hierbinnen allereerste korting</p>
<p>Nick Offerman speelt Bill in ‘ The Ongemak of Us’ bovenop HBO</p>
<p>Eentje hacker genaamd Bowser stemt daarmee binnen Nintendo $ 10 miljoen gedurende betalen onderbrak een ​​civiele piraterijzaak bij bijleggen</p>
<p>BMW zegt dat het bedragen doel tegoed bereikt onderbrak ene ​​miljoen ‘geëlektrificeerde’ honingbij aanleveren voertuigen</p>
<p>Amazon’s Alexa Together-verzorgerservice bestaat vandaag vacant</p>
<p>Activision Blizzard-medewerkers voeren staking be na ontslagen Call of Duty-werkplaats</p>
<p>Twitter koopt potentiële Slack-concurrent Quill< /p> </p>
</p>
<p>.</p>
<script type=

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]