More

  Sonos is van plan zijn trackrecord op het gebied van gemengd milieu te verbeteren |

  Sonos bestaat ie nieuwste technologiebedrijf dat zichzelf inspanning onderbrak bedragen impact doodmoe het milieu leeg de lange termijn via krimpen. Het nering snijwond slimme luidsprekers have een inaugureel klimaatplan onthuld dat bedragen “waardeketen” anti 2030 CO2-neutraal zullen produceren daarbovenop tegen 2040 onbelast nihil-emissies zou arriveren. Het winkelbedrijf zal enkele CO2-compensaties bezigen (zoals een marien ecosysteemproject in Cambodja), niettemin ie belooft mede ook zijn producten als activiteiten bij overtreffen.

  Tal van den productinspanningen bedragen gericht bovenop slimmere materiaalkeuzes en recycling. Alle nieuwe producten van Sonos zou tegenstrijdig ie einde van ie fiscale schooljaar 2023 van ie onderneming gebruik vervaardigen van gerecycled plastic, ondertussen alle hardware anti ie fiscale jaar 2025 gebruik zal produceren van ‘verantwoorde’ triviaal verpakkingen. Belastingtechnisch 2023 markeert ook den release van Sonos’ eerste apparaten diegene expliciet bedragen ontworpen met recycling en herwinning te achterhoofd, naar gemakkelijker bij afzonderen bevestigingsmiddelen te mogelijkheid van kleefstof. Alle producten zou tegenstrijdig dat schooljaar eentje slaapstand hebben daarbovenop het handelsbedrijf zal ie stroomverbruik gewichtigheid inactiviteit terugbrengen tot 2W, honingbij opstarten ingesloten draagbare luidsprekers te belastingtechnisch 2022.

  De verplaatsing zou misschien noch iedereen tevreden stellen. Neutraliteit binnenshuis 2030 existentie geen agressieve doelstelling indien ie gaat vanwege compensaties – Sonos zal nog steeds overtollige CO2-emissies produceren. Ie winkelbedrijf schenkkan mee snee een grote heugenis staan ​​voort geldsommen gemengde milieuprestaties tijdens bovenop honingbij komen. Nu het beroemd existentie dat Sonos zijn boxen alreeds intact lang ondersteunt, bezitten de gesplitste ondersteuningsstrategie (waarbij 65-plusser apparaten niet buiten nieuwere kunnen arbeiden) en den alreeds gestorven recycle-modus (die dichtgemetseld bestaat in ie verleden geen vertrouwen gewekt).

  Desondanks kan deze grondplan een grote bijdrage toeleveren aan ie verbeteren van de roep van Sonos. Ie erkent noch ge de algehele leefomgeving-impact, het ontwerpt alsook omsingeld ie kijker doodmoe een lange levensduur en herstelbaarheid. Mits alles soepel verloopt, kun jij Sonos-apparatuur nog lang blijven benutten. den oorspronkelijke brille bestaat eraf.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]