More

  Senaat bevestigt Jessica Rosenworcel als eerste vrouwelijke FCC-voorzitter |

  Den Federal Communications Commission have alhoewel haar eerste vaste president. Den Senaat stemde 68 tegen 31 ingevolge den aanstelling van Jessica Rosenworcel voort voorzitter Biden onder bevestigen, waardoor haar personageuitbeelding mits plaatsvervangend voorzitter werd omgezet binnenshuis eentje officiële (plus toegevoegd) termijn van vijf schooljaar. Haar tijdelijke functie zullen binnenshuis enkele inweken aflopen.

  Ie existentie noch verfrissend dat Rosenworcel plannen aankondigde om haar bestaande beleid ingevolge communicatie toegankelijk bij fabriceren snijwondje ‘iedereen, overal’ ter handhaven. De president wasgoed ene jurist van netneutraliteit en andere regelgeving diegene bedoeld is vanwege grote technologiebedrijven te zelfbeheersing erbij vrijen, watje binnenshuis snerpend contrast staat inbegrepen de contra-reguleringshouding van voormalig president Ajit Pai.

  De schrede levert de FCC watje extra stabiliteit . Het existentie echter wellicht noch den belangrijkste redevoering. Ie Witte Huis conci nog steeds doodmoe den bekrachtiging van Gigi Sohn onderbrak eentje ​​lege commissarisstoel onder bijvullen. Als kant worden goedgekeurd, zal de FCC ene 3-2 Democratische meerderheid bezitten diegene vroeger den telecomgerelateerde prioriteiten van Biden zal troosten. Rosenworcel zou haar verwachtingen misschien moeten temperen mits den Makelaarsprovisie te haar huidige impasse blijft.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]