More

  Razer bouwde een MagSafe-koelventilator voor iPhone-gamers |

  Speel je voldoende mobiele games zodat gij aanraden brandend aanvoelt? Plausibel noch, maar Razer bezitting jij hoe dan eveneens gedekt. Volgens iMore bezit Razer een $60 Phone Cooler Chroma uitgebracht die belooft je apparaat kou honingbij liefkozen. Er bestaat een versie inclusief ene klemhaak sneetje Android-telefoons plus 65-plusser iPhones, niettemin den ster van de voorstelling is ie MagSafe-fotomodel – je zult het ontwerp van je iPhone 12 of 13 niet helemaal bevlekken.

  Dit is ene Razer accessoire, kun gij den kennelijk verplichte RGB-verlichting (aangestuurd te Bluetooth) vooruitzien, eveneens eentje krachtige ventilator inbegrepen zeven magazines diegene stil blijft op pakweg 30dB. Houd er nochtans rekening alsook dat u binnenshuis de buurt van stopcontacten moet blijven, omdat u een USB-C-oplader moet bijsluiten, of u hoewel MagSafe tweedehands of niet.

  De Phone Cooler Chroma is alhoewel leverbaar. De rekest bestaan natuurlijk of u er hierbinnen den eerste plaats profijt belang zult bezitten. Moderne telefoons worden heet en kunnen de prestaties erop aanhoudende zware belasting krimpen, echter ie bestaat niet verstaanbaar hoeveel koeler uw lopen zal worden indien de ventilator behalve uw handset zit. Er existentie alsook den simpele hersenbreker van urgentie. Wil gij feitelijk een bedrade ventilator schattig voor eentje prestatiestoot binnen Genshin Impact of PUBG Mobile? Deze is eventueel noch helemaal vergezocht – gaming-telefoons met uitgebreide koeling bezitten ene publiek binnen neerkomen mits China, plus de fan van Razer evolueren diegene overkill beschikbaar snee eentje breder gehoor.

  Versla den gloed inclusief de nieuwe Razer Phone Cooler Chroma. Aangedreven door moderne koeltechnologie plus Razer Chroma RGB, kun gij hoewel binnenshuis stijl frigide blijven binnen ie heetst van de strijd. Beschikbaar inkeping iPhone daarbovenop Android-smartphones: https://t.co/frfDPWHmFq pic.twitter.com/6bGjQXAa6N

  — R Λ Z Ξ R (@Razer) 7 december 2021

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]