More

  Native Instruments onthult abonnementspakket |

  Opnamestudio’s zijn noch vanaf se iets van het verleden, doch hele delen van de productieketen bedragen alreeds goedkoop en toegankelijk toereikend snijwondje ene getalenteerde amateurproducent om benijdenswaardige effecten erbij verkrijgen vanuit het comfort van kip slaapkamer. Doch blijven veel van de lieve muurplug-ins – diegene alles kunnen simuleren, van mengtafels tot effectunits en vintage analoge synths – snee den meeste hobbyisten tenzij het taxatie.

  Briljant, Native Instruments have de abonnementsroute gekozen door deze tools te toeleveren in gemakkelijker via inslikken maandelijkse betalingen van voetgewricht $ 9,99 vanaf maand. Nagesynchroniseerd als Komplete Ofschoon zijn het binnenshuis karakter ie Adobe Creative Cloud-prototype, enig boterham toegang totdat hulpmiddelen voor het vervaardiging van tumult te gelegenheid van industriestandaard beeldsoftware.

  A Komplete Now geeft klanten toegang tot enkele van den meest herkenbare tools te ie wapenkamer van NI, waaronder Massive X (ene wavetable synth), Retro Machines MK2 (samples van meer dan ene twaalf analoge synths), ene enigszins geknepen versie van Battery (drumsampler), alsmede delay- daarbovenop reverb-tools Raum plus Replika.

  Volledige licenties snee elk product binnen het Komplete Now-pakje zullen gezamenlijk meer dan $ 700 kosten, hoewel die weggedeelte nog steeds zinvol bestaan snijwond professionals die van plattegrond bedragen deze tools jarenlang ter benutten. Toegegeven, Native Instruments biedt mee bedragen beperktere Komplete Begin-doos kosteloos aan.

  Komplete Now existentie ofschoon vacant snee de bovengenoemde maandelijkse prijs, of gedurende een jaarabonnement van $ 99.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]