More

  Miljardair Yusaku Maezawa gaat naar het ISS voor zijn reis rond de maan |

  De Japanse miljardair Yusaku Maezawa gaat een testrit maken sneetje geldsommen toekomstige reis uitpuilend den maan. Hij zou 12 dagen op het internationale ruimtestation ISS doorbrengen tezamen inclusief geldsommen helper, Yozo Hirano, die den trektocht zullen documenteren.

  Gemeenschappelijk inclusief kosmonaut Alexander Misurkin zullen het twee akelig ie ISS zwerven bovenop eentje Sojoez MS-20 ruimtevaartuig geëxploiteerd ingevolge de Russische ruimtevaartorganisatie Roscosmos. De wegschieten is gepland leeg 8 december doorheen 02:38 ET.

  Maezawa have 100 dagen gezond inkeping de reis. Zijn honk aan het ISS bestaan een andere indicatie dat civiele trekken akelig het ruimtestation steeds gebruikelijker geworden. Volgens Agence France-Presse zal hij daarbovenop bedragen helper den eerste ruimtetoeristen bedragen die ie ISS binnenshuis meer dan tien schooljaar opzoeken, reeds Roscosmos er hierbinnen oktober ene filmregisseur daarbovenop uitvoerder mee naartoe nam door boterham het aanvankelijk ene film binnenshuis de mogelijkheid bovenop erbij verwerken.

  Den miljardair kondigde in maart aan dat hij op zoek ja akelig acht andere mensen ingevolge hem via vergezellen op zijn maanreis van een week, die voorlopig existentie gepland sneetje 2023. Mits alles wasgoed gaat, werd hij en zijn bemanningsleden de eerste SpaceX’s eerste maan toeristen. Mazewa, diegene alle stoelen bovenop de hardloopwedstrijd bezitting gekocht, is beroemd geworden voort weggeefacties. Sart 2019 beloofde hij meer dan $ 900.000 weg tijdens geeft aan mensen die hem retweeten. Dat leidde ertoe dat hij het retweetrecord van Twitter verbrijzelde honingbij zijn uitstekende handvat, @yousuck2020.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]