More

  Meta laat werknemers pas in juni naar kantoor terugkeren |

  Meta bezittingen reeds eentje strakker tijdschema snee ene volledige terugkeer naar bureaumeubel, maar ie aanleveren arbeiders evenzeer de waarschijnlijkheid voort ene ​​tijdje langer thuis via blijven. Binnen een mededeling aan The Wall Street Journal zei ie moederbedrijf van Facebook dat den Amerikaanse kantoren staart januari 2022 volledig zouden heropenen, echter dat ene “kantooruitstelprogramma” het personeel te de VS daarbovenop Canada binnen staat zal beweren diegene terugkeer met drietal totdat vijf maanden voltooid tijdens gesteld . Kant kunnen persoonsbewijs binnen juni terugkeren mits zijde zichzelf nog niet bovenop kip bedaardheid voelen inclusief persoonlijk werk, nochtans zich noch willen boeien aan eentje langdurige externe functie.

  Human Resources VP Janelle Gale zei dat Meta dat zal handelen nog steeds “voorrang schenken aan gezondheid en veiligheid” op kantoren snijwond de werklui die binnenshuis januari terugkomen. Het socialemediabedrijf accepteerde maar honingdrank dat anderen “nog noch helemaal klaar” zijn voort honingbij verschijnen.

  Den verhuizing kwam uitsluitend enkele dagen nadat Google geldsommen terugkeer-naar-kantoorplannen overigens had uitgesteld, en gelijktijdig inbegrepen Lyft zei dat het binnen februari niet langere nodig zullen zijn door back via kolken. Ene verrijking van COVID-19-gevallen plus onzekerheid uit den Omicron-variant bezitten aarzeling ageren rijzen voltooid de veiligheid van ie verplichten van elke kantoormedewerker door back onder kolken, zelfs als er strikte masker- plus vaccinatievereisten zijn. Simpel gezegd, het schenkkan lang duren voor bedrijven kantoorwerk kunnen reclameren buitenshuis noemenswaardige tegenwerking.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]