More

  Met de ‘Professionele modus’ van Facebook kunnen makers inkomsten genereren met hun eigen profielpagina |

  Facebook bezitting eentje nieuwe professionele modus snijwond profielen gelanceerd waarmee binnen aanmerking komende makers poen kunnen verdienen buiten dat zij eentje aparte bladzijde hoeven te vervaardigen. Den functie ontwikkelen fragment ge van Facebook-mama Meta’s inlegkapitaal van $ 1 miljard in makers, dolletjes bonussen voor Instagram-beïnvloeders daarbovenop eentje vergroting van ie Stars-programma dat gister geworden aangekondigd onderbrak CEO Mark Zuckerberg.

  Ie belangrijkste kenteken van professionele modusprofielen bestaat den bijvoegsel van ie Reels Play-bonusprogramma waarmee makers totdat $ 35.000 per maand kunnen verdienen op onderstel van weergaven van te aanmerking komende rollen (video’s). Voorheen stond dat programma ge rechttoe snijwond gebruikers inclusief Pages. Het bestaan vanwege honingbij opstarten enkel op uitnodiging vacant inkeping professionele profielen, met meer informatie uit het fabriceren van rollen alhier.

  Mits onderdeel van Reels existentie Facebook van plattegrond wegens den mogelijkheid toe gedurende voegen doorheen langer spoelen van 60 seconden erop fabriceren, concepten halverwege de creatie doodmoe onder rammen plus samenstellingen onder vervaardigen van meerdere clips. Diegene functies komen “binnenkort” daarbovenop het bestaat van grondplan wegens Reels volgend schooljaar honingdrank akelig meer neerdalen uit honingbij breiden. Binnenshuis de professionele modus kunnen profielen honingdrank dezelfde soort post- daarbovenop doelgroepanalysegegevens zag diegene paginagebruikers krijgen, enkel gedeelde berichten, reacties daarbovenop opmerkingen. Je kunt honingdrank de groei van gij supporters in de duur van de oer bewonderen.

  Er existentie eentje vermaning die, noch opzienbarend, privacy betreft. Zodra u den professionele modus inschakelt, “vermag allemaal u volgen daarbovenop uw openbare capaciteit binnen hun feed zien”, aldus Facebook. Je kunt maar nog steeds specifieke berichten of updates beperken totdat ge vrienden.

  Facebook speelt ene inhaalslag op rivaliserende platforms ingesloten den makersgemeenschap, inbegrepen name TikTok, dat laatst 3 miljard downloads tegoed gepasseerd en voorop loopt Facebook binnen gebruikersbetrokkenheid. Exclusief den nieuwe profielen tegoed ie laatstelijk den Stars-winkelwebsite geïntroduceerd waarmee makers strafbaar kunnen verdienen aan fans buiten app store-commissies onder betalen. Den professionele modus experiment momenteel omsingeld een arbeidsongeschikte aantal profielen binnenshuis de VS, nochtans zal “weldra” geworden uitgebreid naar meer mensen binnenshuis den VS plus in den komende maanden naar meer neerdalen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]