More

  Het Siri-only plan van Apple Music lijkt op schema te komen met iOS 15.2 |

  Ie onlangs aangekondigde Voice Plattegrond van Apple Music wordt bijeen inclusief iOS 15.2 gelanceerd, volgens den patch-opmerkingen diegene ie nering deelde sneetje den release-kandidaat van den update. Den changelog worden boterham het eerst waargenomen onderbrak MacStories-hoofdredacteur Federico Viticci. Toen Apple sneetje het eerst ie meer betaalbare niveau aankondigde onder geldsommen herfst Mac-evenement in oktober, zei ie onderneming dat ie “zometeen dit herfst” vacant zal komen hierbinnen 17 neerdalen, waaronder de VS, ie VK en Canada.

  iDeze kapitaal zijn noch beschikbaar vanwege aan uw privacyvoorkeuren. Werk hier uw instellingen belang daarbovenop laad de bladzijde opnieuw om deze tijdens zie.

  Het abonnement biedt toegang totdat den volledige songcatalogus van Apple Music snee $ 5 per maand, bovenop voorwaarde dat jij bereid bent leeg Siri bij vertrouwen boterham zelfbeheersing. U kunt specifieke nummers daarbovenop afspeellijsten weergeven, honingdrank complete albums doodmoe uw Apple-apparaten. Watje de gering niet biedt, existentie toegang totdat den Apple Music-interface.

  Wij hebben aansluiting opgenomen omsingeld Apple ingevolge te bevestigen dat ie van plan bestaat wegens buitenshuis iOS 15.2 mede het Voice Plattegrond tijdens lanceren. De update voegt ene handvol andere nieuwe banen toe, waaronder een schakelaar waarmee iPhone 13 Professional-bezitters de meegeleverde macromodus van de camera kunnen te- en uitschakelen. Doodmoe voet van den timing van den release-kandidaat, zal Apple plausibel weldra iOS 15.2 aanbrengen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]