More

  Google’s Year in Search 2021 stond in het teken van sport en ‘Squid Game’ |

  Ondertussen mensen uit den hele bol nog steeds akelig informatie overheen den COVID-19-pandemie zochten, domineerden andere knechten Google’s Year te Search snee 2021, zoals cricket plus Squid Game. Wedstrijden snee de T20 World Bokaal staan ​​dit schooljaar bovenaan de wereldwijde zoekopdrachten, bijeen ingesloten andere sportevenementen, zoals den UEFA Euro 2021 daarbovenop den NBA, en de populaire Netlix Koreaanse aaneenschakeling Squid Spel. DMX, diegene deze jaar overleed, juist mede een van den uiterst populaire zoekopdrachten.

  Afghanistan, dat werd overgenomen ingevolge de Taliban, ja het uiterst trending nieuws van ie schooljaar. COVID blijft eentje hot topic, zoals gij zal verwachten, inbegrepen COVID-vaccins, stimuluscontroles daarbovenop het virus status dat Afghanistan vervoegt in den top trending nieuwslijst. Ie lijkt onder dat steeds meer mensen alsmede binnenshuis cryptocurrency voetstappen – of er in ieder geval benieuwd akelig werd – daarbovenop speciale animo toonden te Dogecoin- en Ethereum-achten. Actuele gebeurtenissen, waaronder orkaan Ida daarbovenop de Georgia Senate-wedstrijd, en meme-effecten (AMC plus GME) ronden den tabel be.

  Als ie gaat om de meest populaire mensen van het schooljaar, staat Alec Baldwin bovenaan, gevolgd doorheen Kyle Rittenhouse. President Biden daarbovenop atleten Tiger Woods en Simone Biles maakten mee dit schooljaar roem. Onderhand waarden Pete Davison, Armie Hammer, Elliott Page plus Dave Chappelle enkele van den uiterst gezochte beroemdheden. Marvel-films waren net dientengevolge gevierd indien steevast, ingesloten Eternals bovenop den eerste ruimte boterham trending films, gevolgd vanwege Black Widow. Shang-Chi en de Legend of the Ten Rings staan ​​mede binnenshuis den register, gemeenschappelijk ingesloten andere hits van het jaar, zoals Dune plus Red Notice.

  Squid Game trok den voetlicht van mensen overal daarbovenop worden vergezeld doorheen Bridgerton, WandaVision, Cobra Kai en Loki binnen den lijst ingesloten populairste televisietoestel-shows. Olivia Rodrigo’s rijbewijs, Lil Nas X’s Montero (Call Mij by Your Name) plus Industry Kind, evenzeer Walker Hayes’ Fancy Like bedragen enkele van de meest populaire nummers van dit jaar. PopCat, FIFA 22, Battlefield 2042, Wangedrocht Hunter Rise, Resident Evil Village en Genshin Impact fabriceren portie overheen van de topgaminglijst. Ten slotte hadden mensen voltooid den hele globe deze klas klaarblijkelijk kras te Birria-taco’s, nasi goreng, fetapasta, shōgayaki daarbovenop charcuterieborden.

  Gij kunt hier ie hele klas hierbinnen zoekresultaten binnen verschillende categorieën bespeuren.< /p>

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]