More

  eBay lanceert een interactieve 3D-sneakerviewer om te concurreren met StockX |

  Als je geïnteresseerd bent te sneakers diegene op eBay werd vermeld en je er huis ge wilt bespeuren, have ie toneel een ​​nieuwe functie gelanceerd inbegrepen de naam eBay 3D True View. Inclusief den nieuwe app, geproduceerd binnenshuis coalitie inclusief spel-engine-ontwikkelaar Unity, kun je gedurende alle hoeken rond ie beeld afzwenken en inzoomen. Ie ziet eruit indien ene verbetering ten opzichte van de rivaliserende StockX’s 3D-viewer, waarmee je schoenen te 3D kunt zwenken, niettemin slechts doodmoe één vlak .

  Verkopers kunnen sneakers inscannen inbegrepen ene mobiel apparaat vanwege video vanuit meerdere hoeken onder vervaardiging. Diegene data geworden vervolgens verwerkt “inbegrepen behulp van AI-methodologie” wegens een ​​”fotorealistische” 3D-afbeelding van ie item gedurende fabriceren, legt eBay over. Kijkers kunnen de items vanuit elke hoek aanstaren, doch louter omsingeld de mobiele app van eBay bovenop iOS- en Android-toestellen.

  StockX existentie een formidabele eBay-rivaal word binnen den sneakerarena, dankzij de vereenvoudigde, beursachtige mededeling en verkoopsysteem, samen met eentje authenticatieservice. eBay bezit nochtans teruggevochten ingesloten geldsommen eigen authenticatiesysteem. StockX daarbovenop eBay bedragen niet den enige wederverkopers met 3D-sneakerweergaven, omdat GOAT SLEE-sneakervoorbeelden aanbiedt, vacant voordat modellen zelfs maar werd gelanceerd.

  Inclusief geselecteerde sneakerverkopers krijgen per deze maand toegang tot den nieuwe functie, maar eBay zijn van plan door ie te 2022 bovenop grotere schelp voltooid tijdens rollen – als jij eentje geïnteresseerde cheffin bent, kun gij je aanmelden wegens bovenop een wachtlijst via komen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]