More

  De remasters van ‘Uncharted 4’ en ‘Lost Legacy’ verschijnen op 28 januari op PS5 |

  Jij hoeft niet lang meer ter wachten onderbrak de hekkensluiter stuntman Uncharted-games doodmoe je PlayStation 5 bij performen (of weer erbij spelen). Naughty Dog daarbovenop Sony hebben bevestigd dat Uncharted: Legacy of Thieves Collection op 28 januari vacant zullen geldsommen snee PS5 boterham $ 50, of $ 10 als jij den PS4-versies van ene van allebei meegeleverde games hebt gekocht. Den bedrijven bezitten alsmede onthuld welke audiovisuele upgrades gij kunt vooruitzien. Dit zijn geen complete revisies (het geldsommen eindelijk beiden PS4-releases halverwege de rij), niettemin zijkant kunnen de moeite waard geldsommen als gij Uncharted 4 of Lost Legacy hebt gemist, of normaal ie meeste ge ene nieuwe tv wilt halen.< /p>

  Zoals bij sommige PS5-titels, kun gij de grafische defini prioriteit geeft inkeping resolutie of corridor. Een “Fidelity Mode” springt naar native 4K ingesloten behoud van een beoogde framesnelheid van 30FPS. Je kunt voorts ene “Vertoning Consulent” gebruiken als 60FPS belangrijker zijn dan scherpe graphics, en er bestaat zelfs ene “Show+”-rechtsvordering diegene de resolutie leeg 1080p opstopper te inruil voor eentje toegevoegd vloeiende 120FPS.

  Beiden games beloven dat. “haastigheid onmiddellijke” laadtijden dankzij de SSD van den PS5, daarbovenop Naughty Dog profiteert van verbeterde DualSense-haptische terugkoppeling en ruimtelijke audio snijwondje ingebouwd tv-boxen daarbovenop hoofdtelefoons. Ie zullen dan eentje meer meeslepende ervaring moeten bedragen, zelfs indien je eentje uitgebreide audio-installatie noch kunt rechtvaardigen.

  Gij zult gemak moet hebben als je bovenop zoek bent akelig de laptop-versie. Jij kunt de Uncharted-baal insluiten aan jij verlanglijstje binnenshuis de Epic Games Store plus Steam, doch de ontwikkelaars hebben de releasedatum niet arbeidsongeschikte totdat een generieke “2022”. Den systeemvereisten bedragen honingdrank nog noch beschikbaar. Al dat niet verwonderend bestaan, waargenomen den reserve uitdagingen van ie overzetten van eentje PS4-game naar pc’s, vermag ie bedragen dat je sukkel langduriger moet bewakers dan je zou willen.

  iDeze kracht is niet beschikbaar onderbrak gij privacyvoorkeuren. Werk alhier uw instellingen bij plus laad den pagina weer vanwege deze ter zien.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]