More

  De eerste PS5-controllers van Scuf bevatten er een die is gebouwd voor first-person shooters |

  Scuf Gaming duikt tenslotte binnen PS5-controllers, plus ie eerste aanbod schenkkan opmerkelijk zijn mits jij gedijt leeg titels indien Call of Duty. Het handelsnaam Corsair have zijn eerste PS5-gamepadlijn, Reflex, gelanceerd met eentje variant diegene exclusief bestaan afgestemd op first-person shooters. De toepasselijke naam Reflex FPS voegt directe bumpers en triggers toe, omvatten gripvollere oppervlakken plus zelfs greppels haptische terugkoppeling – binnenshuis theorie heb gij eentje lichtere controle die jij doelwit niet verstoort.

  Den FPS, de reguliere Reflex en de Reflex Professional hebben allen kwartet opnieuw toewijsbare paddles, ene profielschakelaar, verwijderbare frontplaten en verwisselbare thumbsticks. De Voor voegt den verbeterde grip van de FPS toe omsingeld behoud van den adaptieve triggers diegene je misschien nodig hebt snijwond sommige PS5-titels.

  De prijsstelling van Scuf laat aanstaren dat dit controllers bedoeld bedragen boterham enthousiastelingen en competitieve spelers. De ondergrond Reflex zijn alhoewel beschikbaar snee $ 200, ondertussen de Reflex Pro daarbovenop Reflex FPS respectievelijk snijwond $ 230 en $ 260 werd verkocht. Dat bestaat moeilijk erbij rationaliseren mits je gangbaar een alternatief wilt snee den officiële DualSense-paadje, maar het bestaat eventueel te rechtvaardigen als gij vastbesloten bent vanwege triomfantelijk af de campagne erbij komen te eentje royale campagne.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]