More

  De beste slimme gadgets voor thuis die je nu kunt kopen |

  Het slimme beter existentie nog nimmermeer dientengevolge toegankelijk geweest, ingesloten meer betaalbare toegangspunten dan ooit. Van beveiligingscamera’s tot slimme gloeilampen, ongeveer elk toestel omsingeld internetverbinding dat u via eentje app kunt dienen, existentie voldoende door u doodmoe weg erop helpen leeg uw slimme thuisreis. Maar voordat jij daarbinnen duikt, raden we je aan eentje paar voorbereidende voetstappen honingbij verwerken. Uitproberen bijvoorbeeld noch je hele slimme huis in één keer over via toerusten. Deze vermag niet exclusief behoorlijk vlucht bedragen, wij denken dat ie af het generaal ie lieve is om eerst voetgewricht eentje of twee items bij aanschaffen ingevolge te bespeuren of je ze leuk vindt. Van daaruit kun je erachter komen of je meer toestellen wilt verkrijging, daarbovenop ervoor zorgen dat kantkloswerk verenigbaar geldsommen met jawel. Hieronder vindt u onze suggesties sneetje ie liefste van elke categorie slimme toestellen, inclusief alternatieve suggesties waar van toepassing.

  Tactvol voordat u begint eentje stemassistent

  Alreeds aantal slimme toestellen boterham thuisgebruik platformonafhankelijk zijn , bedragen er enkele – ingesloten name slimme boxen en slimme schermen – waarvoor u uw stemassistent moeten selecteren. Nou betekent dat dat u moeten beslissen of u den Google Assistent of Amazon’s Alexa regelmatig zult benutten. (Ik zal dientengevolge direct Siri doorspreken.) Zijkant geldsommen beide compatibel ingesloten verschillende smart huis-producten, van gloeilampen tot robotstofzuigers, echter er geldsommen overpeinzen apparaten diegene ie beste werking inclusief Google of Amazon.

  Kant kunnen nog steeds werking ingesloten Amazon-apparaten, niettemin beschouwen bevrijden geldsommen mogelijk uitgeschakeld. Hetzelfde gelden snijwond Amazon-producten: kant werking huis indien zijde zichzelf binnenshuis hetzelfde ecosysteem bevinden.

  Dus hoe kies gij tussen Alexa en Google Assistant? Het hangt echt uit van jij persoonlijke voorkeuren. Luister je naar Audible, kijk gij akelig Prime Video plus heb gij de neiging om tal bij inkopen bovenop Amazon? Dan neig jij eventueel akelig een doorheen Alexa aangedreven product. Gebruik je veel Google-diensten naar YouTube en Google Podcasts? Ene door Google aangedreven toestel is wellicht ie lieve.

  Als gij eentje spraakassistent wilt diegene ja zijn hierbinnen ie reageren van vragen, is Google Hulp veelal huis dan Alexa. Den hulp van Amazon anderzijds ondersteunt nou meer smart huis-producten. Den slimme boxen en schermen van ie handel bemoedigen alsmede ie Zigbee smart huis-protocol daarbovenop sommige apparaten hebben zelfs ingebouwd smart huis-hubs. Ook Google- mits Amazon-apparaten kunnen synchroniseren inclusief uw zakagenda, reeds Google’s veelal beter arbeiden ingesloten Google-kerkdiensten. Daarbovenop mits gij alreeds eentje Android-adviseren hebt, ben jij mogelijk doch meer leeg je gemakkelijkheid met Google Hulp.

  Nochtans hoe zit het omsingeld Siri? Den hulp van Apple existentie mee eentje rechtsvordering, nochtans deze heeft niet idem niveau van apparaatondersteuning indien Google en Amazon.

  Dat gezegd hebbende, existentie ie niet dientengevolge moeilijk doorheen HomeKit-compatibele apparatuur ter vinden, aangezien meer externe bedrijven er bijstandsregeling boterham bijsluiten, nochtans jij hebt momenteel een kleinere groep toestellen doorheen be te selecteren.

  -keuzes

  Beste slimme megafoon: Sonos One

  dims?image_uri=https%3A%2F%2Fs.yimg.com%

  Ie belangrijkste meevaller dat eentje Sonos-speaker den rivaliteit inbegrepen zichzelf meebrengt, bestaan dat het ene toegangspoort bestaat totdat ene audio-rangschikking met meerdere kamers die gij kunt toepassen. binnen den duur van de tijd kan uitbouwen.

  Bovendien ondersteunt den Sonos One zowel Alexa indien Google Assistant, dus jij hoeft je geen zorgen bij vervaardigen ge ie kiezen van de ene spraakassistent boven den andere. Koop Sonos One gewichtigheid Sonos – $ 219

  Runner-up: Amazon Geluidsweerkaatsing Werkplaats

  /Amazon Echo Studioe Mededeling Echo Werkplaats bij Amazon – $ 200

  Beste slimme megafoon van $ 100: Amazon Geluidsweerkaatsing

  Amazon Echo 2020Nathan Ingraham / erp>Snee degenen inclusief een krap begroting>Van den drie dacht wij dat den Weerklank de lieve geluidskwaliteit bezit. Onze collega Nate Ingraham vertellen dat de contrabas overweldigend bestaan plus dat de middenfrequenties behoorlijk doortastend bedragen. Gij kunt er alsmede stuntman aan mekaar koppelen ingevolge een ​​nog beter stereogeluid bij krijgen.

  Dat gezegd hebbende, de Nest Audio en HomePod mini bedragen mede niet traag. Den HomePod mini klinkt gebalanceerd, terwijl de Nest Audio behoorlijk goede bastonen bezitting. Nogmaals, ie komt allemaal neer bovenop welke bijstand jij optie eigendom.

  Acquisitie Geluidsweerkaatsing belang Amazon – $ 100 Koop Nest Audio bij B&H – $ 100 Aanschaffen HomePod mini bij B&H – $ 100

  Liefste Alexa-smartdisplay: Echo Voorstelling 8

  Amazon Echo Show 8 bestaat erop compact , ondertussen den Weerklank Voorstelling 10 plus het roterende scherm bij tal ruimte binnen beslag nemen. Den Echo Parade 8 daarentegen have den perfecte maat snijwondje de meeste vertrekken te beter. Netjes als andere vanwege Alexa aangedreven slimme schermen, ondersteunt het veel van videostreamingservices, waaronder Amazon Prime, Hulu plus Netflix, plus worden ie aanleveren ingesloten ene tal ingebouwde browsers die u kunt toepassen om doodmoe internet via surfen.Indien tijdelijke opbrengst kun gij er toegang toe krijgen onder de bovengenoemde browsers, doch de ervaring bestaan noch zodoende losjes als belang een native app.

  Gij kunt den Vertoning 8 benutten ingevolge videogesprekken gedurende voeren omsingeld elke aanraden of tablet omsingeld de Alexa-app. Indien alternatief ondersteunt ie Skype, Zoom daarbovenop Amazon’s eigen Chime-service. Chic indien den Nest Hub Max heeft de Voorstelling 8 eveneens eentje optionele gezichtsherkenningsfunctie diegene gij bewegingen door de kamer volgt erop een gesprek.

  Verkrijging Geluidsweerkaatsing Voorstelling 8 gewichtigheid Amazon – $ 130

  Beste slimme Google-display: Nest Hub (2e generatie)

  dims?image_uri=https%3A%2F%2Fs.yimg.com%Cherlynn Low /

  Ons favoriete wegens Google aangedreven slimme scherm bestaan de helft mensenleven Nest Hub. Ie tegoed eentje 7-inch scherm, waardoor ie net vitaal toereikend bestaan onderbrak binnenshuis de meeste vertrekken van ie beter tijdens stappen. Vanwege het formaat bestaan hij ook goed honingbij toepassen als digitale fotolijst. Jij kunt ie instellen vanwege foto’s van vrienden en stamhuis voltooid gij Google Foto’s-bibliotheek bij halen, plus er is een slim algoritme dat automatisch de lieve foto’s tweedehands en de wazige vermijdt.

  Als gij hem uitgezonderd jij bloemperk plaatst, tegoed den Nest Hub ook eentje sensor diegene jij slaappatroon kan volgen, indien je daarvoor kiest.

  Mits gij den optie levert aan een scherm inclusief eentje camera, raden wij jij aan om overheen onder geeft aan de hogere einde Nest Hub Max. Den ingebouwd camera vermag word tweedehands boterham videogesprekken omsingeld Google Dubbel, Google Meet plus Zoom. Ie tegoed evenzo een optionele face-tracking-functie waarmee de camera u onder gesprekken kan monitoren. Ene voordeel van den camera zijn dat gij Face Wedstijd kunt gebruiken, ene functie diegene moeiteloos individuele leden van het huis herkent daarbovenop vervolgens den info weergeeft diegene eenzaam snijwondje hun important bestaan, naar agendawaarschuwingen.

  Daarbij, den camera voegt een unieke gebarenfunctie toe waarmee gij communicatiemiddelen kunt weergeven daarbovenop pauzeren vanwege domweg jij hand leeg ie scherm bij beminnen, wat handig existentie als jij den naslag wilt afdrijven buitenshuis onderbrak den ruimte honingbij paardenhoeven blaffen. Den Nest Hub Max bezitting evenzeer ene betere geluidskwaliteit dan den Hub dankzij den grotere luidsprekers.

  Verwerving Nest Hub gewichtigheid B&H – $ 100 Boodschap Nest Hub Max belang B&H – $ 230

  Liefste slimme lampen: Philips Hue

  Philips Hue slimme gloeilampen /Ama-aanpunten inbegrepen slimme.Zijkant voegen automatisering plus programma toe aan de mengeling, opdat u zij bovenop bepalen tijden van de dag kunt in- daarbovenop uitzetten. Sommige permitteren jij alsmede hoen helderheid plus kleurtemperatuur aanpassen, of permitteren jij zelfs een aangepaste lichtscène creëren.

  Onze favoriete slimme verlichtingsproducten komen van Philips Hue, en de White and Color Ambiance LED Smart Button Starter Kleefstof is een speciaal was instappunt omdat het drie Philips Hue White en Color Ambiance 60W LED slimme lampen inhouden; ene Hue-hub waarmee gij totdat 50 lampen kunt dienen; daarbovenop ene Smart Button mits gij de gelegenheid wilt hebben ingevolge de afzonderen ge ter doen naast gij aanprijzen binnen de buurt erop hebben.

  Deze kolenkit biedt aantal veelzijdigheid binnen verlichtingsstijlen; je kunt niet enkel de helderheid doch evenzeer de kleurtemperatuur afwisselen daarbovenop uitproberen inclusief alle verschillende tinten van de regenboog, zodat je gij kamer kunt decoreren hierbinnen elke gewenste lichtscène. Indien dat ene beetje erop gedurfd lijkt, biedt Philips alternatieven: de Hue White Ambiance Starter Kleefstof waas den kleuroptie, terwijl gij omsingeld den Hue White Starter Plak den kleurtemperatuur niet kunt aankunnen.

  De belangrijkste aanleiding waarom wij rechtsvordering snee Philips Hue-lampen bestaat dat kantkloswerk breed word gedragen binnenshuis smart home-ecosystemen. Je kunt zij noch louter ruwweg overal traceren, doch zijkant werking evenals inbegrepen Google, Amazon en Apple’s HomeKit.

  Voorheen vertrouwd mits C van GE, bezitten dit lampen geen verbindingshub nodig: schroef gangbaar den lantaarn binnenshuis, verbind hem met den app plus gij bent klaar. Tevens dit biedt ene scala aan verlichtingsopties hierbinnen allerlei nasmeulen en u kunt evenals schema’s klaarmaken. Ie Rechtstreeks Connect-structuur van Cync werkt met ook Google Assistant mits Amazon’s Alexa, doch jij hebt ene hub nodig indien je link wilt maken omsingeld Apple’s HomeKit. Mededeling Cync by AANDACHTIG (2 pack) bij Amazon – $ 24

  Beste beveiligingscamera: Wyze Cam V3

  dims?image_uri=https%3A%2F%2Fs.yimg.com%

  Net als eerdere modellen stuurt hij waarschuwingen naar uw telefoon wanneer dit gedruis of gebaar detecteert.

  Het biedt evenzo 24/7 continue video-opname die je kunt deponeren via een 32GB microSD-landkaart (noch ingesloten).

  Wij menen het vooral fijn dat den Wyze geen jaarkaart vereist; gratis cloudopslag bestaan ingesloten gewichtigheid de verkrijging en jij hebt immer toegang tot de laatste 14 dagen opname hierbinnen de app. Wees niettemin gewaarschuwd dat ie kosteloos account enkel ingevolge den vijf minuten clips van 12 seconden kan bevat. Als jij wilt dat het onbeperkte bewegingen opneemt, overweeg dan doorheen via upgraden naar eentje Cam Plus-abonnement, dat extra banen bevatten, zoals jij vermanen mits het eentje individu of ene pakket detecteert. Gelukkig kost ie $ 2 vanaf maand of $ 15 per schooljaar.

  Boodschap Wyze Cam V3 gewichtigheid Amazon – $ 36

  Liefste draadloze beveiligingscamera: Blink-camera’s

  Amazon

  Er bestaan tal leuks aan den Wyze Cam V3, nochtans hij moeten worden aangesloten. Boterham een draadloos alternatief bedragen den Blink Indoor- plus Outdoor-camera’s favoriet. Kantkloswerk werking allebei bovenop AA-batterijen, dus je kunt zij overal plaatsen wetsartikelen je echter wilt, daarbovenop kant gaan pakweg twee klas tevens voor gij de batterijen moet vervangen.

  Zij hebben beiden nachtzicht, bewegingsdetectie plus tweerichtingsaudio. U kunt clips in de cloud archiveren ter ie Blink-abonnementsplan of u kunt gebeurtenissen tevens lokaal deponeren bovenop eentje Sync Module 2 onder ene USB-flashstation (speciaal verkrijgbaar). Helaas werkt Blink enkel met Alexa, schlemiel inkeping sommigen een noch-starter kan zijn. Koop Blink Indoor gewichtigheid Amazon – $ 70 Terugloop Blink Outdoor gewichtigheid Amazon – $ 90

  Uitgelezene deurbelcamera: Arlo Essential Video Doorbell

  Arlo videodeurbelal camera boterham jij deurbel

  Indien jij een camera aan de voorkant wilt hebben

  Indien je een camera aan den voorkant wilt bezitten Onze favoriet bestaat de Arlo Essential Video Doorbell, diegene verenigbaar zijn inclusief Google Assistant, Amazon’s Alexa en Apple HomeKit. Ie levert HDR-beelden van hoge kwaliteit gezamenlijk ingesloten eentje beeld van 180 graden, opdat gij een individu van piek tot teen kunt zie plus ie schenkkan je adviseren fiatteren klingelen met eentje videogesprek wanneer iemand aanbelt. Er existentie eveneens tweerichtingsaudio, zodat gij kunt wijken omsingeld wie er snijwond den deur staat.

  Ene record van deze deurbel bestaat dat hij worden geleverd inbegrepen ene proefperiode van trio maanden snee Arlo’s Smart-abonnementsservice, die eentje bewegingsdetectiefunctie inhouden die het onderscheid kan bewonderen tussen eentje individu, pakket, voertuig of dier.

  Ie existentie zelfs zo’n handige functie dat wij aanbevelen de service argeloos de proefperiode onder conserveren.

  Gij zullen den Arlo Essential Video Doorbell moeten kunnen bezigen inbegrepen de slimme schermen van Google of Amazon, doch dat zal noch voorvallen. t fulltime geïntegreerd zijn. U kunt den webcam doodmoe het scherm zag, nochtans als iemand aanbelt, worden deze noch vanzelf op het scherm weergegeven. Als gij die specifieke functie wilt, moeten je eentje Google-deurbel toepassen naar de Nest Video Doorbell of eentje Amazon-deurbel naar den Blink Video Doorbell (respectievelijk boterham Google- en Amazon-schermen).

  Acquisitie Arlo Essential Video Doorbell gewichtigheid Amazon – $ 200 Aankoop Nest Video Doorbell gewichtigheid B&H – $ 180 Kocht Blink Video Doorbell bij Amazon – $ 50

  Lieve robotstofzuiger: iRobot Roomba 694

  dims?image_uri=https%3A%2F%2Fs.yimg.com%Valentina Palladino /

  Onze favoriete robotstofzuiger bestaan de iRobot Roomba 694. We hebben hem aanbevolen binnenshuis onze reisleidster boterham goedkope robotstofzuigers, vermits hij uitstekend arbeid toeleveren belang ie reiniging van harde oppervlakken en tapijten.

  Daarbovenop sneetje ie geval je geen toegang hebt totdat den app – wellicht heb je je telefoon bijvoorbeeld hierbinnen eentje andere ruimte laten liggen – bezit de Roomba 694 evenals handmatige bediening.

  Eentje van de oorzaken waarom de Roomba 694 schoonmaakt dientengevolge juist is dat hij ene drietraps rangschikking eigendom dat hem vertelt om vuil op ter slurpen ondertussen hij alsook bolletje obstakels navigeert. Wanneer ie een chic smerig landstreek tegenkomt, concentreert ie zich erop plus zorgt ervoor dat het schoon bestaan voordat het overigens gaat. Je kunt het mee handmatig delegatie doneren vanwege ene ​​specifieke ruimte schoon erop maken snijwond ie geval jij ie nodig hebt. Daarbovenop mits jij veeleer inclusief je robotstofzuiger praat, werkt den Roomba 694 terdege met ook Alexa mits Google Assistant.

  Kocht Roomba 694 gewichtigheid Amazon – $ 275

  Uitgelezene high-end robotstofzuiger: iRobot Roomba i7+

  iRobot Roomba i7+Indien je meer strafbaar uitgeeft aan den robot i7+. Hij reinigt ook karpet indien harde neerslaan juist, niettemin existentie stiller en slimmer.Niettemin het coolste aan den i7+ is dat hij argeloos elke missie vanzelf bedragen doos leegt binnenshuis ene schone voet die omstreeks 30 vrijmaken aan vuil schenkkan bevat. Samengevat, den i7+ is den uitgave herbergier als je een robotstofzuiger wilt die niet aantal aandacht nodig tegoed. Kocht Roomba i7+ gewichtigheid Amazon – $ 529

  Beste slimme stekker: Wyze Muurplug

  Wyze PlugWyze

  Slimme stekkers geldsommen den gemakkelijkste wijze ingevolge uw beter een ietsje overheen tijdens geeft ongeacht extra connectiviteit Dicht gij gewone noch-slimme lantaarn aan plus voila, hij existentie gekoppeld ingesloten internet daarbovenop gij hoefde geen fortuin af te schenken. De liefste diegene we bezitten geprobeerd, zijn van Wyze, overwegend dankzij de gebruiksvriendelijke app. Wij konden door ie installatieproces fladderen; samenvoegen ging aansluitend plus het samenbinden met wifi goed voorts eenvoudig. We bedragen bovenal dol leeg ie feit dat het tweefactorauthenticatie biedt (de rest van den slimme stekkers diegene we probeerden hadden dit niet). Jij kunt instellen dat hij doodmoe verschillende tijden daarbovenop dagen aan en uit gaat.

  Wij vonden den app noch zodoende gebruiksvriendelijk – den installatie inderdaad noch zo naadloos mits de Wyze – niettemin indien gij daar eenmaal voorbij bent, zijn hij nog steeds net zo bekwaam. Keurig indien belang den Wyze Muurplug kun jij plannen dat den muurplug op bepalen tijden plus dagen van den slapjes binnen- en uitgeschakeld wordt. Daarenboven biedt de Kasa nuchter programma bol ochtendgloren of zonsondergang, een functie die den Wyze mist. Ie werkt ingesloten Google Assistant, Amazon’s Alexa, IFTTT plus Samsung SmartThings. Boodschap Kasa smart muurplug mini gewichtigheid Amazon – $ 10

  .

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]