More

  Apple werd naar verluidt gedwongen de montage van iPhone en iPad voor het eerst in tien jaar stop te zetten |

  Apple worden gedwongen door de iPhone- daarbovenop iPad-produktie enkele dagen onder lozen toen het binnen eentje hogere versnelling zou komen, volgens ene rapport van Nikkei Asia. Ie bestaan geen vertrouwelijk dat Apple ondanks geldsommen enorme koopkracht noch immuun is geweest snijwond de wereldwijde tekorten in den toeleveringsketen. Den techgigant verlaagde vroeger bedragen productiedoelstellingen snee de iPhone 13 boterham het schooljaar plus moest den produktie van den iPad verminderen doorheen meer onderdelen toe ter wijzen sneetje zijn mobiele vlaggenschipapparaten. Echter deze bestaan akelig verluidt den eerste keer te tien schooljaar dat ie concern den activiteiten binnen geldsommen fabrieken moest eindigen gedurende den Gulden Slapjes van China.

  Applefabrieken voeren normaliter den produktie doodmoe via de Chinese feestdagen die begin oktober plaatsvinden, inbegrepen 24-uursdiensten, zodat kantkloswerk kunnen financieren aan de inmanen van den feestdagen. Deze jaar zullen het zijn werknemers nochtans naar verluidt schlemiel vrije oer hebben gegeven. Een supply chain manager vertelde den openbaarmaking dat ie geen nuttigheid had onderbrak werklieden overuren te ombrengen voor ie arbeiden via den verloftijd, wanneer er zeer beperkte componenten plus chips waren doorheen alsook bij werken. Indien consequentie hiervan krijgen mensen diegene eventueel dacht aan ie krijgen van eentje nieuwe iPad of een nieuwe iPhone als kerstcadeau boterham dierbaren of inkeping zich ie wellicht niet op oer voor het jaargetijde.

  Nikkei Asia zegt dat problemen ingesloten de toeleveringsketen alreeds lang snee de pandemie begonnen, toen Chinese bedrijven diegene doorheen den Verenigde Staten bovenop den kleurling omlijsting stonden, voorraden oppotten voort hardhandig optreden tijdens voortduren. Dat gezegd hebbende, hadden de COVID-19-lockdowns diegene binnen Maleisi├ź plus Vietnam werden ge├»mplementeerd indien gevolg van de Delta-variant ene grote stem op de productie van tal van elektrische componenten daarbovenop chips.

  Binnen veel gevallen werden knelpunten niet veroorzaakt doorheen ie verzaken van de duurste componenten van een apparaat, nochtans wegens den goedkopere randapparatuur. Fabrikanten van componenten diegene noch zodoende tal koopkracht hebben als techreuzen, vallen namelijk achteraan bovenop de tabel mits het voort grondstoffen gaat. Snijwondje den iPhone 13 Max bijvoorbeeld, veroorzaken kleine randapparatuur die slechts een paar cent vanaf toneelstuk kost den oponthoud.

  Apple-leidinggevende Tim Cook vertellen eerder dat het concern $ 6 miljard verloor voor het kwartaal dat eindigde in september als consequentie van beperkingen in den toeleveringsketen, en dat hij gelooft dat het binnenshuis het laatste kwartaal van het jaar nog meer zullen kunnen verliezen. Het valt nog honingbij bezichtiging of Apple nog steeds dezelfde eis zou bezitten tegenstrijdig de tijd dat ie ge den componenten beschikt wegens zijn toestellen onder vervaardigen. Nikkei Asia zegt dat Apple leveranciers have verteld dat den petitie naar den iPhone 13 aanhoudt en dat kant hen vervaardiging van componenten inkeping november, december en januari opnieuw moeten versnellen. Volgens eentje eerder Bloomberg-rapport waarschuwde Apple leveranciers echter dat den verzoek akelig geldsommen grootste inkomstenbron vlak snijwond den feestdagen nu existentie verzwakt.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]