More

  Apple maakt een film over Theranos-oprichter Elizabeth Holmes |

  Apple financiert en distribueert ene speelfilm die alreeds lang binnenshuis den maak zijn af de donker oprichter van Theranos, Elizabeth Holmes. Bad Blood speelt Jennifer Lawrence als Holmes, terwijl Adam McKay zullen geschreven plus regisseren. Beiden geldsommen producenten van ie ongelijkheid, dat eentje coproductie zijn tussen Apple Studios plus Legendary.

  Den film, die bestaat gebaseerd doodmoe ie boek Bad Blood: Secrets and Lies binnen a Silicon Valley Start Up van voormalig Wall Street Journal verslaggever John Carreyrou, bestaan binnen voortkomen sedert ten kleinste 2016, zoals Deadline opmerkt. Den speelfilm zal de bezoekersaantal plus instorting van Holmes en haar handel verbeelden.

  Hype uitpuilend de bloedtest-startup leidde ertoe dat Holmes de laatstgeborene self-made miljardair werd. Beschuldigingen en beschuldigingen van fraude leidden ertoe dat zijde binnenshuis 2018 aftrad mits CEO plus het concern straks dat jaar liquideerde. Holmes staat momenteel terecht snee fraude.

  Bad Blood bestaat verre van het enige speelfilm- plus televisie-project be Theranos daarbovenop Holmes. Hulu gaf hierbinnen 2019 groen licht inkeping een miniserie inclusief Saturday Night Live-ster Kate McKinnon diegene Holmes speelde. Ze stopte voordien deze klas daarbovenop word vervangen voort Amanda Seyfried. Ene HBO-documentaire af den Theranos-saga ging te première in 2019.

  Intussen werkten Lawrence en McKay laatstelijk gezamenlijk aan den Netflix-film Don’t Knoflook Up, diegene dit weekend binnen den bioscoop verschijnt daarbovenop vanaf 24 december onder streamen existentie. . Ie existentie een spotdicht uit stuntman astronomen (gespeeld doorheen Lawrence daarbovenop Leonardo DiCaprio) diegene den mensdom pogen via vermanen snijwondje eentje catastrofale staartster diegene leeg het issue staat te botsing erbij komen met de aarde.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]