More

  Amazon begint met het verzenden van zijn Halo View-fitnessband van $ 80 |

  Amazon’s Halo View-fitnessband zijn nu verkrijgbaar te de online storefront plus Amazon 4-sterren- plus Amazon Books-locaties. Ie handelsbedrijf opende vorige maand pre-orders snijwondje Aureool View en zei dat den fitnessband ergens in december zal werd verzonden. Ter den pre-orderperiode bood Amazon klanten aan om er eentje honingbij afname inkeping een korting van $ 30, doch het apparaat existentie terug naar de normale eerbewijs van $ 80.

  Mededeling Aureool View gewichtigheid Amazon – $ 80

  De fitnessband zijn een nieuwe versie van den originele Halo, die in 2020 verscheen. Ie bestaan den eerste Halo inbegrepen ene scherm. Ie AMOLED-kleurendisplay toont activiteitengeschiedenis, slaapscores, bloedzuurstofniveaus, live workout-tracking en meer. De tracker weegt minder dan 22 gram plus bestaat waterdicht totdat 50 peettante.

  Den Stralenkrans View wordt geleverd inbegrepen ene Stralenkrans-lidmaatschap van 12 maanden. Dat biedt toegang tot gepersonaliseerde AI-aangedreven functies, recepten, slaapmiddelen, analyse van het lichaamsvetpercentage en trainingen bij poneren van Halo-coaches. Het jaarkaart kost doorgaans $ 4 vanaf maand.

  Alle producten die doorheen werd aanbevolen, werd geselecteerd wegens onze redactie, autonoom van ons moederbedrijf. Sommige van onze vertellen bevat gelieerde linkervleugel. Mits je iets koopt ter ene van dit linkervleugel, kunnen we ene aangesloten makelaarsprovisie verdienen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]