More

  Alles over ronde spiegels

  Welke badkamer trend je op dit moment ook volgt, een ronde spiegel zie je vaak voorbijkomen. Een ronde spiegel zorgt voor sfeer in jouw badkamer. Daarnaast geeft het ook een speelse toevoeging. Het doorbreekt de strakke en rechte lijnen. Kortom het is dus de perfect manier om een sfeervolle en trendy uitstraling te geven aan jouw badkamer!

  Al nieuwsgierig geworden? Lees dan hieronder alles over verschillende soorten ronde spiegels!

  Voor elke stijl badkamer is er wel een bijpassende ronde spiegel te vinden. Om te beginnen heb je de industriële badkamer.

  Hierbij past een ronde spiegel met een zwarte rand perfect! Je kunt dan nog kiezen voor een ronde spiegel met een dikke zwarte rand, zoals de Starlight rond touch zwart. Of je kunt juist gaan voor een subtielere zwarte rand, zoals de Sunlight rond touch zwart. Beide spiegels zijn verkrijgbaar in de maten: 80cm, 100cm en 120cm.

  Wil jij graag een Scandinavische badkamer? Dan kun je gaan voor een ronde spiegel met een hele dunne rand, om het subtiele te behouden.

  Je kunt hierbij kiezen voor een grote ronde spiegel met een diameter van 120cm of je kunt er juist voor kiezen om meerdere spiegels met verschillende diameters te combineren. De Sunlight rond touch past perfect bij een Scandinavische/minimalistische badkamer!

  Wil je het eenvoudig, minimalistisch en strak houden? Kies dan voor een grote spiegel met een diameter van 120cm. Wil je het liever wat speelser hebben? Ga dan juist voor de verschillende spiegels!

  Naast het spelen met verschillende maten van spiegels kun je ook spelen met het licht! Kies voor een fellere lamp voor goed zicht of kies juist voor verlichting die meer sfeer geeft. Zowel de Starlight lijn als de Sunlight lijn heeft een lamp die 3 verschillende kleuren heeft en waarvan elke kleur dimbaar is! Ideaal dus als je ’s ochtends goede verlichting wilt en ’s avonds wat meer sfeerverlichting wilt.

  Ga je voor een moderne badkamer? Dan zijn je opties voor een ronde spiegel met verlichting eindeloos. In een moderne badkamer geeft een ronde spiegel een mooi contrast ten opzichte van rechthoekige meubels!

  Je kunt gaan voor een mooie zwarte spiegel met verlichting, zoals de Sunlight rond touch black. Of je kunt juist weer gaan voor de Sunlight rond touch, als je een subtielere spiegel wilt, maar wel met een luxere uitstraling. Voor welke spiegel je ook gaat een ronde spiegel is altijd hipper dan een klassieke vierkante of rechthoekige spiegel!

  Al overtuigd van een ronde spiegel voor jouw badkamer?

  Denk er dan ook eens over na om een ronde spiegel toe te voegen in andere delen in het huis!

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]