More

  Activision Blizzard-medewerkers voeren staking uit over ontslagen Call of Duty-studio |

  Werknemers plus contractanten bij Activision Blizzard komen vandaag buitenshuis arbeid honingbij zitten bij hulp van kip collega’s bij Raven Software. Ie protest, den derde zulk staken diegene het bedrijf trof sedert het in hooimaand voort Californië worden aangeklaagd onderbrak beschuldigingen van seksuele intimidatie, komt nadat Raven, eentje van de studio’s die Activision’s ongelooflijk populaire Call of Duty-franchise ondersteunt, 12 kwaliteitsborgingscontractanten have ontslagen. Den handeling begon leeg maandag toen 60 arbeiders gewichtigheid Raven Programmatuur, waaronder zowel volledig arbeiders mits aannemers, het arbeid verlieten om tijdens protesteren tegenstrijdig de verrassende beëindigingen.

  Het protest tegoed geen geplande einddatum, eentje primeur inkeping den stakingen bij Activision Blizzard. Degenen diegene belang den daad betrokken bedragen, opvorderen dat de verspiller alle QA-aannemers inhuurt, enkel degenen die vrijdag kip werkkring geldsommen kwijtgeraakt, indien voltijdse werklui. “Degenen diegene meedoen aan deze demonstratie handelen deze omsingeld het aanhoudende bestseller van den atelier te den voorhoede van hun geest”, vertellen Blizzard Activision-advocaatgroep A Better ABK op Twitter. “Den Raven QA-autopsie bestaan essentieel snee het dagelijks werken van den atelier indien geheel. Het beëindigen van de contracten van terdege presterende testers binnen ene oer van consistent werk en marge brengt den gezondheid van de studio in onheil.”

  To onzerzijds leiderschap, hopen wij dat u zich houdt aan ons regelgeving wegens verantwoorden voorgaan tijdens schenken. Aan onze commune hopen we dat u zich heden gewichtigheid ons aansluit door betere werkomstandigheden snee QA in de branche gedurende vergen. Laten wij onze #VoicesForChange verhogen

  — ABetterABK 💙 ABK Workers Alliance (@ABetterABK) 6 december 2021

  Ie zeggenschap van Raven vertelde eind vorige zwak aan het QA-personeel dat ie één-leeg-één vergaderingen omsingeld allemaal zou vrijen ingevolge besluiten of zij de mogelijkheid krijgen ingevolge mits volledig medewerker binnenshuis den atelier te blijven. De ontwikkelaar vertelde omstreeks 30 percent van ie team dat hoen contracten op 28 januari zullen staking, plus nog meer afwachten ingevolge gedurende vind of ze na ie begin van ie schooljaar ene werk hebben. Volgens A Better ABK had elke werknemer die Raven besloot niet erop reserveren eentje ‘goede reputatie’, schlemiel wil zeggen dat zij noch onvolgroeid hadden gepresteerd te kip werk of een vuurbaar misdaad hadden plegen.

  Volgens The Washington Post, Brian Raffel, opperhoofd van Raven-studio’s, zei maandag erbij ene beraadslaging artikelen alle mensen betrokken ronddwalen, dat hij de beëindigingen niet mits ontslagen beschouwde. Hierbinnen plaats daarover zei hij dat den atelier eenzaam had priv de contracten van degenen die werden ontslagen noch erop uitrekken. Raffel verontschuldigde zichzelf zometeen akelig verluidt snijwond geldsommen opmerkingen.

  “We inleggen den komende maanden circa 500 tijdelijke arbeiders onderbrak hierbinnen fulltime werklieden”, vertelde een woordvoerder van Activision Blizzard aan Jason Schreier van Bloomberg hierbinnen reactie op de ontslagen. “Helaas bezitten wij indien deel van dit wijziging alsmede 20 uitzendkrachten binnen verschillende atelier’s permitteren kennis dat hoen overeenkomst niet zullen worden verlengd.” De verhuizing komt nadat den verspiller eentje onbelast-inkomen van $ 639 miljoen bezittingen gepost ter het meest recente fiscale kwartaal.

  Wij bezitten aansluiting opgenomen inbegrepen Activision Blizzard voor aanvullend commentaar.

  Deze laatste actie bestaan Het bestaan noch meteen gerelateerd aan den beweringen overheen wangedrag diegene Activision Blizzard maandenlang in beroering hebben aangerukt – al ie vermoedelijk existentie dat den frustraties te het hele winkelbedrijf doodmoe een kookpunt staan. De eerste uitscheiden vond ruimte binnenshuis hooimaand, kortstondig nadat het handel eentje “weerzinwekkend daarbovenop beledigend” weerwoord had gegeven doodmoe den intimidatierechtszaak van den California’s Trouwhartig Employment Regulator. Meer pas organiseerden werklieden ene helft aktie nadat The Wall Street Journal een bombshell-rapport publiceerde voltooid de manier waarop Activision Blizzard-CEO Bobby Kotick de depressie aanpakte. Binnenshuis dat wetsartikel worden Kotick betrokken belang de mishandeling die den werkcultuur van ie handel hoewel jaren kenmerkt. Mits sector van dat protest riepen duizenden medewerkers van Activision Blizzard op tot ie terugtrekken van Kotick.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]